F.Bahçe şampiyonluk kupasını aldı

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, şampiyonluk kupasını aldı.

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2014, 00:00 Güncelleme 11 Mayıs 2014, 23:14
F.Bahçe şampiyonluk kupasını aldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen kupa töreninde sarı-lacivertli takıma lig tarihindeki 19. şampiyonluğun kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı verdi.

Kupa töreninde idareciler, teknik heyet, futbolcular ve son olarak da başkan Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri saha ortasına kurulan sahneye geldi.

Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmanın ardından Demirören ve 1. Başkan Vekili Yardımcı, sarı-lacivertlilere kupasını verdi. Sarı-lacivertli futbolcular, lig tarihinde elde ettikleri 19. şampiyonluğun kupasını coşkuyla kaldırdı.

Bu arada, kupa töreni sırasında yakılan meşaleler nedeniyle stat duman altında kaldı.



KADIKÖY'DE BÜYÜK COŞKU
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen organizasyonda sahaya çıkan yüzme, yelken, boks, masa tenisi, kürek, basketbol ve voleybol takımları ile A2 futbol takımı sporcuları, kupalarıyla saha içinde tribünleri dolaştı.

Amatör şubelerin geçiş töreninin ardından Fenerbahçe'nin "100. Yıl Marşı"nı hazırlayan sanatçı Kıraç sahneye çıkarak, 100. yıl kutlamalarından bu yana 7 yıldır Fenerbahçe tribünlerinde söylenen marşı seslendirdi. Daha sonra Burak Kut, Alişan ve Funda Arar sahneye çıktı.



IŞIK GÖSTERİLERİ


Havanın kararmasının ardından kutlamalar için hazırlanan ışık gösterileri başladı. Sarı-lacivertli renklerden oluşan ve stat hoparlörlerinde çalınan müziğe göre hareket eden ışık şovu geceye renk kattı.

Bu arada, futbol takımının şampiyonluk kupa töreni için sahanın ortasında sahne kuruldu.

AZİZ YILDIRIM'A SEVGİ SELİ

Kapılar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra yönetim kurulu üyeleriyle beraber stat içinden geçerek protokol tribününün bulunduğu bölüme doğru gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

"Her yer Aziz, her yer Yıldırım" şeklinde tempo tutan taraftarların tezahüratları eşliğinde yürüyen Fenerbahçe başkanı, tribünlere el sallayarak taraftarı selamladı.

Kutlamalar için stat kapıları saat 18.00'den itibaren açıldı.

EFSANELER ANILDI


Kutlamalar öncesinde vefat eden Fenerbahçeli sporcular anıldı.

Efsane isimlerden Selçuk Yula ve Lefter Küçükandonyadis'in görüntüleri skor ekranından verildiği sırada tribünlerdeki tezahüratlar arttı.

Bir ara Türk Telekom kale arkası tribünde yoğun bir şekilde, sarı-lacivertlilerin eski Brezilyalısı "Alex de Souza" tezahüratları yükseldi.

Sarı-lacivertli kulübün kutlamaları devam ediyor.

BAĞDAT CADDESİ'NDE COŞKULU KUTLAMA
Sarı-lacivertli takım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak şampiyonluk kutlaması için Can Bartu Tesisleri'nden yola çıkarak Bağdat Caddesi'ne ulaştı. Fenerbahçeli taraftarların şampiyonluk coşkusu, sarı-lacivertli takımın caddeye gelmesiyle doruğa ulaştı. Meşaleler yakan taraftarlar, üstü açık otobüsün üzerinde bulunan Fenerbahçeli futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar tezahüratlarla şampiyona destek olurken, futbolcuların yer aldığı otobüs kalabalıkta ilerlemekte zorluk çekti.



ŞOVLAR BÜYÜLEYECEK
19.30'da Sarı-Lacivertliler üstü açık otobüsle stada giriş yapacak. 20.00'de amatör şubeler şampiyonluk turu atacak. 21.00'de ise lazer ve havai fişek gösterileriyle birlikte futbolcuların elinde şampiyonluk kupası yükselecek.


FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK 'SELFIE'Sİ
2013-2014 Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe, bugün barbekü partisinde bir araya geldi. Sarı-lacivertli futbolcular şampiyonluğu çektirdikleri selfie pozu ile kutladılar.

Fenerbahçeli futbolcular, teknik heyet, yöneticiler, kulüp çalışanları ve medya mensupları bugün Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi. Şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'na hareket etmeden önce gerçekleştirilen organizasyonda renkli görüntüler ortaya çıktı. Şampiyon takımın futbolcuları, kaptan Emre Belözoğlu'nun önderliğinde çektirdikleri selfie pozu ile şampiyonluğu kutladılar.