Aysal&Mancini'ye toplu isyan

90+5'te gelen golle şok yaşayan Galatasaraylı taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte çılgına döndü. Başkan Ünal Aysal ve Mancini istifaya davet edildi. Arena'da "İmparator Fatih Terim" sesleri yükseldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2014 Güncelleme 23 Mart 2014, 00:03
Aysal&Mancini’ye toplu isyan

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena'da lig sonuncusu Kayserispor'a 90+5'de yediği şok golle 1-0 mağlup olan Galatasaray'da tarftarlar maç bitiminde çılgına döndü. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Başkan Ünal Aysal ile birlikte teknik direktör Roberto Mancini'ni istifaya davet ettiler. Uzun süre "Aysal istifa", "Mancini istifa" sesleri Türk Telekom Arena'da yankılandı. Galatasaraylı taraftarların tepkisi aslında sadece Kayserispor maçı için değildi. Hafta içinde Chelsea'ye 2-0 yenilerek elenen Galatasaray'ın bu maçta hiçbir varlık gösterememesi, rakip kalede hiç tehlike oluşturamamış olması da etkili oldu. Aysal ve Mancini'nin istifaya davet edilmesinin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar gönlünde yatan aslanı adeta haykırdı. Arena'nın tribünleri aylar sonra yeniden "İmparator Fatih Terim" sesleriyle yankılandı. Fatih Terim'in gönderilişi sırasında da kendisine sahip çıkan Galatasaraylı taraftarlar, dün geceki şok Kayseri yenilgisinin ardından da eski hocalarını hatırlama fırsatını geri çevirmedi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Galatasaraylı taraftarların tepkisi sadece maç bitiminde olmadı. Takım sahaya çıktığında da pasif bir tepki vardı. Sarı- Kırmızılı taraftarlar, Kayserispor maçı öncesinde futbolcuları tribüne çağırmadı ve devre arası golsüz beraberlikle sona erince oyuncuları ıslıklarla soyunma odasına uğurladı.

FENER KAZANIRSA ŞAMPİYONLUK MUCİZE!

Kayseri önünde alınan mağlubiyet Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk umutlarına da büyük darbe vurdu. Eğer yarın Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönerse aradaki puan farkı yarıda kalan Trabzon maçından gelecek 3 puan da hesaba katıldığında 11'e yükselecek. Bir başka tehlike de lig ikinciliği için. Beşiktaş bu gece kazanırsa Galatasaray 3. sıraya düşecek.

ULTRASLAN HESAP SORUYOR!

Chelsea mağlubiyeti sonrası bir bildiği yayınlayan ultrAslan dün geceki Kayserispor maçı sonrası Twitter hesabından isyan bayrağını açtı. "Roberto Mancini, yönetim bırakın gidin", "Herkes gider biz kalırız biz Galatasaraylıyız", "Yönetimi, futbolcusu, hocası! Şimdi hesap verme zamanı" şeklinde tweetler atarak sıcağı sıcağına tepkilerini gösterdiler.

BURAK YILMAZ KARAVANA ATTI

Kariyerinde en çok gol attığı takımlardan biri olan Kayserispor'u dün gece boş geçen Burak Yılmaz, 2. yarının başında direkten dönen kafau şutu dışında pek etkili olamadı. Tüm futbolcularda olan moral bozukluğu dün gece Burak'ın da performansını etkiledi.

HAJROVIC ÇOK ÇALIŞTI DIŞARI ÇIKTI!

Zaman zaman doğru tercihlerde bulunmasa da Hajrovic hücumda Galatasaray'ın en hareketli oyuncusuydu. İlk yarıda zaman zaman Kayserispor kalesini şutlarıyla yoklayan Boşnak asıllı futbolcu, 2. yarının ortalarında teknik direktör Mancini tarafından oyundan alındı. Hajrovic'e pas yerine şut tercihinde bulunması nedeniyle takım arkadaşlarının kızdığı da dikkatlerden kaçmadı. Hajrovic'in kondisyon olarak kötü durumda olmamasına rağmen takımda çok fazla maç oynamamış olmanın sıkıntısı yaşadığı görüldü.

SNEİJDER KAYBOLDU GİTTİ!

G.Saray'ın en çok hayal kırıklığı yaşatan ismi Sneijder oldu. Hollandalı mental olarak da iyi gününde değildi!