Trabzon'da 5 isim gözden çıkarıldı!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarına yarın Antalya'da başlayacak Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu.

Giriş Tarihi 05 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 05 Ocak 2014, 19:32
Trabzon’da 5 isim gözden çıkarıldı!

İÇİNDEKİLER

Bordo mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Trabzonsppor'un Antalya kampının futbolcu kadrosunun belirlendiği bildirilerek 26 kişilik kadronun, Aykut Demir, Soner Aydoğdu, Abdulkadir Özdemir, Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Yusuf Erdoğan, Zeki Yavru, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, İbrahim Demir, Ahmetcan Dilaver, Recepağa Özkanca, Mustafa Akbaş, Gökhan Alsan, Onur Recep Kıvrak, Zeki Ayvaz, Emre Güral, Didier Zokora, Souleymane Bamba, Adrian Mierzejewski, Florent Johan Malouda, Marc Janko, Gustova Colman, Jose Bosingwa Da Silva, Paulo Henrique ve Fatih Öztürk'en oluştuğu ifade edildi.

Açıklamada, kampa izinli olan takım kaptanı Onur ile Emre, Zeki Ayvaz ve yabancı oyuncuların 8 Ocak Çarşamba, kaleci Fatih Öztürk'ün de eşinin doğum yapacak olması sebebiyle 14 Ocak Salı günü katılacağı kaydedildi.

1461 Trabzon'dan kampa davet edilen Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan'ın da 7 Ocak Salı günü takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Bordo mavililerin kamp kadrosunda, Brezilyalı futbolcu Alanzinho, Aykut Akgün ve Giray Kaçar ile daha önce kadro dışı bırakılan Volkan Şen ile Batuhan Karadeniz yer almadı.