İşte Cimbom'un yeni sol beki!

Brezilya'nın en ünlü spor gazetesi Globo Esporte, Galatasaray'ın 21 yaşındaki Telles için 7 milyon Euro teklif ettiğini yazdı. Gremio Sportif Direktörü Rui Costa, "Tek resmi teklifi Galatasaray'dan aldık" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2013 Güncelleme 19 Aralık 2013, 00:38
İşte Cimbom’un yeni sol beki!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray uzun bir süredir kanayan yarasına bu kez çözüm buluyor!.. Yaklaşık 2 yıldır sol bek transferi için uğraşan fakat ekonomik nedenler ve kontenjan sorunu nedeniyle hedefe ulaşamayan Sarı-Kırmızılılar artık mutlu sona çok yakın... Galatasaray yönetiminin, Brezilya'nın Gremio takımında forma giyen Alex Telles'i kadrosuna katmak üzere olduğu öğrenildi. Ülkenin en ünlü spor gazetesi Globo Esporte'de yer alan habere göre Galatasaray, 21 yaşındaki futbolcu için Gremio'ya 7 milyon Euro'luk teklif sundu. Görüşmelerin çok olumlu bir şekilde sürdüğü, transferin kısa süre içinde mutlu sonla biteceği ifade edildi. Gremio'nun sportif direktötü Rui Costa da yaptığı açıklamayla transfere yeşil ışık yaktı. Costa, "Alex Telles'e birçok kulüp ilgi gösteriyor. Ama şu ana kadar tek resmi teklifi Galatasaray'dan aldık" diye konuştu. Genç yıldızın menajeri Otto da Brezilya basınına, "Şu anda bitmiş bir şey yok. Fakat Alex Telles, ocak ayında Galatasaray'a gidebilir" diye konuştu. Sarı-Kırmızılılar daha önce de Fluminense formasını giyen Carlinhos'un transferi için uzun bir süre uğraşmış fakat görüşmelerden sonuç alınamamıştı. Galatasaray scout ekibinin yaklaşık 3 ay önce Alex Telles ismini yönetime sunduğu, maç görüntüleri izleyen teknik direktör Roberto Mancini'nin olumlu rapor vermesinin ardından düğmeye basıldığı gelen bilgiler arasında. Gremio ile görüşmeleri İdari Menajer Cenk Ergün'ün yürüttüğü de öğrenildi.

GREMIO İLE 2015'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Juventude altyapısından yetiştikten sona geçtiğimiz yıl Gremio'ya transfer olan Alex Telles bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti. Brezilya Ligi'nde 32 maçta forma giyen genç yıldız, 1 gol atarken, 3 de asist yapma başarısını gösterdi. Hem savunmada hem de hücumda etkili olan Alex Telles, sert ortaları ve birebirdeki başarısıyla dikkat çekiyor. Telles'in kulübüyle 2015'e kadar sözleşmesi var.

BREZiLYA BASINI BÖYLE YAZDI
Globo Esporte'nin internet sitesinde Alex Telles'in Galatasaray'la flörtü işte böyle duyuruldu... Haberde Sarı- Kırmızılı kulübün Gremio'ya 7 milyon Euro teklif ettiği ve transferin olumlu sonuçlanmasının beklendiği ifade edildi.