Tavşanlı'da yanardağ

İlk yarının 0-0 eşitlikle geçildiği maçta goller ikinci yarı geldi. Tavşanlı'da Emrah Dağ attığı 3 golle yıldızlaşırken Bolu'nun sayılarını ise Emrah ile Emre attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2013 Güncelleme 16 Aralık 2013, 00:00
Tavşanlı’da yanardağ

İÇİNDEKİLER

PTT 1. Lig'de Boluspor'u konuk eden Tavşanlı Linyitspor, Emrah Dağ'ın 14 dakikada attığı 3 golle galip geldi. PTT 1. Lig'in 17'inci haftasında Tavşanlı Linyitspor ile Boluspor karşı karşıya geldi. Dumlupınar Stadı'nda oynanan maçı evsahibi ekip 3-2 kazanarak tam 12 hafta sonra 3 puanı birarada gördü... İlk yarısı 0-0 biten maçta Tavşanlı Linyitspor'a galibiyet gollerini 59, 67 ve 73'üncü dakikalarda Emrah Dağ attı. Boluspor'un gollerini ise 50'inci dakikada Emrah Metoğlu, 62'inci dakikada Emre Kılıç attı.

SON SIRADAN KURTULDU
Tavşanlı Linyitspor bu galibiyetle nefes alarak son sırada kalmaktan kurtuldu ve puanını 12'ye yükseltti. Boluspor ise daha fazla ateşin içine girerek 15 puanda kaldı. Tavşanlı Linyitspor gelecek hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak. Boluspor ise evinde son haftaların formda takımı Fethiyespor'u konuk edecek.

BELEDİYE BŞB. 4 GOLLE KAZANDI
İstanbul Büyükşehir Belediye, sahasında Gaziantep Belediye'yi 4-0 mağlup ederek Süper Lig yürüyüşünü sürdürdü.. İstanbul ekibine 3 puanı getiren golleri Orhan, Enver, İbrahim ve Tayfun kaydetti.