Şota'dan hakeme sert tepki!

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, hakemin maçta gösterdiği 3 kırmızı kart için 'inanamıyorum' tabirini kullandı.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2013, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2013, 22:17
Şota’dan hakeme sert tepki!

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçta orta hakem Deniz Çoban'ın iki takıma 3 kırmızı kart göstermesini 'inanamıyorum' diyerek yorum yaptı. Hakemlerin kartlarına inanmakta güçlük çektiğini kaydeden Şota, "İnanamıyorum. Hangi gözle bakıyoruz, bunu görüyoruz. Bu kadar fark olur mu? Yan yana duran iki insanın iki farklı yorum olur mu? Bu kadar fark olduğuna inanamıyorum. Biz de 40 yıldır top seyrediyoruz. Bu farklı yorum nasıl yapılıyor inanamıyorum. şeklinde konuştu.

Maç boyunca, hafta içi çalıştıkları oyunu sahada gördüklerini ifade eden Şota, ikinci devreye çabuk başladıklarını gol yedikten sonra 9 kişi kaldıklarını hatırlattı. Şota, oyuncularının 9 kişi kaldıktan sonraki oyununu ve mücadelesini ise tebrik etti.

Kasımpaşasporlu Barış, ilk yarı istedikleri oyunu oynayamadıklarını maça hızlı başladıklarını ancak 9 kişi kaldıktan sonra da 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Kasımpaşasporlu Sanharib de maçla ilgili şunları kaydetti: "İkinci devre çok iyi oynadık ve golü bulduk. Maçın kırılma noktası ise direkten dönen topumuz oldu.