Olaylı maçta Aslan nakavt

G.Saray Liv Hospital, Avrupa Ligi'ndeki zorlu Olimpiakos deplasmanında adeta yere çakıldı! Rakibine farklı mağlup olan Olimpiakos'tan Begic ve Printezis, Cimbom'da Bonsu ile yumruklaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2013 Güncelleme 29 Kasım 2013, 01:37
Olaylı maçta Aslan nakavt

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi C Grubu maçında Galatasaray Liv Hospital, son iki sezonun şampiyonu Olympiakos'a konuk oldu. Barış ve Dostluk Spor Salonu'nda oynanan ve son çeyreğinde yumruk yumruğa kavga çıkması nedeniyle bir süre duran maçı Galatasaray Liv Hospital 72-54 kaybetti. Pire'de bulunan Barış ve Dostluk Salonu'ndaki maçta Türk ekibi ilk periyodu 18-10, devreyi de 35-24 geride bitirdi. Üçüncü periyotta farkı daha da açan Yunan ekibi bu çeyreği de 59-35 önde tamamladı. Karşılaşmayı 72-54 kazanan Olympiakos, gruptaki yedinci maçından da galip ayrıldı.

DUNSTON 18 SAYIYLA YIKTI
Galatasaray Liv Hospital, Olympiakos yenilgisi sonrasında gruptaki yedinci maçında, üçüncü mağlubiyetini yaşadı. Maçın skorer ismi, ev sahibi ekipten 18 sayı atan Dunston oldu. Galatasaray Liv Hospital'da ise Sinan Güler ve Furkan Aldemir 10'ar sayıyla maçı tamamladı.

3 OYUNCU DİSKALİFİYE!
Bitime 3 dakika 8 saniye kala skorda 70-46 ev sahibi takımın üstünlüğü bulunurken, bir pozisyonda Begic'in Mensah-Bonsu'ya arkasından attığı dirsek sonrasında saha karıştı. Bonsu; sert faule yumrukla karşılık verince kavga daha da büyüdü. İki oyuncunun bir boks müsabakasını andıran kavgasına Printezis'in de dahil olması olayları daha büyüttü. Printezis ve Begic ile Mensah- Bonsu diskalifiye edildi.

SANKİ BOKS MAÇI GİBİYDİ
Olimpiakoslu oyuncularla G.Saraylı oyuncular, birden birbirine girdi... Oyuncular birbirlerine yumruk atarken, basketbolu unuttular.

* Karşılaşmanın bitimine 3 dakika kala yumruklar konuştu. Olimpiakos'lu Begic'in Mensah- Bonsu'yu sert hareketinin ardından saha karıştı.