Kimseye Cup'tırmam!

Aydınlar'la ilgili sert ifadeler kullanan Yıldırım, "5 yıldızlı takım yapacakmış. F.Bahçe, Real Madrid gibi olacakmış. Nasıl olacak? Gel burada anlat kardeşim" dedi. Yıldırım, Recep Özcan'ın davayı çekmek için kendisinden 3 milyon dolar istediğini de söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2013 Güncelleme 03 Kasım 2013, 00:27
Kimseye Cup’tırmam!

İÇİNDEKİLER

Sonucu büyük bir merakla beklenen Fenerbahçe Genel Kurulu çok gergin başladı... Yeniden adaylığını açıklayan Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşması sırasında tartışmalar yaşandı. Özellikle konuşma yaptıktan sonra genel kurul salonundan ayrılan Mehmet Ali Aydınlar'la ilgili sert ifadeler kullanan Yıldırım, 2010-2011 sezonunun şampiyonluk kupasını da yanında getirdi. Yıldırım böylece camiaya "Ne başkanlık koltuğunu ne de kupayı bırakmam" mesajı verdi. İşte Aziz Yıldırım'ın gündem yaratan açıklamaları: Benim aldığım tarihte, Fenerbahçe'nin varlığı 5'se, 75 borcu vardı. Aydınlar gitmeseydi, ben ona güzel bir teklif yapacaktım. Fenerbahçe'nin şu anda 463 milyon lira borcu var. Herkes araştırsın, eğer bu borç 500'den yukarı ne çıkarsa ben ödeyeceğim. 700-800 ne çıkarsa ben taahhüt edeceğim. Her şeyimi satacağım, ben o parayı ödeyeceğim ama çıkmazsa siz de o parayı Fenerbahçe'ye vereceksiniz. Şunu batırdılar, bunu batırdılar. Şu salona, esere bakın. Rakı kokularının içinde kongre olurdu. Faruk Ilgaz'ı düzelttik. Oradan buraya geldik. Ben betondan anlıyorum bunu yaptım. Siz de anlayın siz de yapın. Türkiye'de kaç kulübün böyle salonu var. Bir gün gelirsiniz, yaparsınız ama karalamayın. Fenerbahçe benimle birlikte varlık sahibi olmuştur. Kulübün 1 çöpü yoktu. Bugün geldiği noktada ortadadır.

ÜNAL AYSAL, KADIKÖY'E GELEMEYECEK!
Stat, salon, Topuk Yaylası ortadadır. '5 yıldızlı takım yapacağım. F.Bahçe, R.Madrid olacak' diyor. Nerede yapacaksın, nasıl yapacaksın kardeşim! Gel burada anlat! Gel onu anlat! Ünal Aysal, 'Aydınlar seçilirse Kadıköy'e giderim' diyor. Buradan söylüyorum Kadıköy'e gelemeyecek. Gelse bile sadece protokolde oturabilir.

'F.BAHÇE ŞİKE YAPMADI' DA DİYECEKSİN
F.Bahçe bugün yeniden doğuyor. Mehmet Ali Bey'e sordum. '2010-11 şampiyonu kimdir' diye! Kendisi de söyledi. Gönül isterdi ki, federasyonda iken de bunu söyledi. Buna da şükür! Ama 'F.Bahçe şike yapmadan şampiyondur' da diyeceksin! Bu davanın sonu bitmiştir. Bizim için artık şike lafı geçmeyecektir.

KULÜBÜ MAHKEMEYE VERDİNİZ... AYIP YA!
Recep Özcan diye bir adam var. Ben ve arkadaşlarım şike yapmışız, kötü şöhret sahibiyiz diye F.Bahçe'yi mahkemeye verdiniz. Ayıp ya! Bu adam sizin içinizdendir. Bu adam Aziz Yılmaz'ın yanında büyümüştür. Ya bunlar rezil! Recep Özcan, mahkemeden davayı çekmek için 3 milyon dolar istedi. Öyle yok! Para vermeyeceğim dedim! Gelsin konuşsun!

AĞLATAN OYLAMA

Fenerbahçe'de dün sonucu büyük bir merakla beklenen 'kötü şöhret' oylaması yapıldı... Üyeler, 3 Temmuz'da başlayan ve Türkiye'yi sarsan şike sürecinde yargılanarak ceza alan isimlerden Başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun oy çokluğu ile kötü şöhret sahibi olmadığını karar verdi. Oylama sonrasında Yıldırım, Mosturoğlu ve Ekşioğlu, genel kurul salonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Aziz Yıldırım'ın bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Öte yandan 2 Kasım 1952 doğumlu olan Yıldırım dün ayrı bir mutluluk yaşadı. 61. yaş gününü kutlayan Aziz Yıldırım genel kurul salonuna girdiğinde üyeler hep bir ağızdan "İyi ki doğdun başkan" tezahüratı yaptı. Üyeler ayrıca "Büyük başkan" diye de tempo tuttu. Aziz Yıldırım kendisine destek veren üyeleri elleriyle selamladı.

İşte Yıldırım'ın listesi: