F.Bahçe'yi çıldırtan skandal

Fenerbahçe Sağlık Heyeti'nin “oynayamaz” raporuna rağmen yıldız oyuncunun çalışmaya alınması sarı-lacivertli kulübü adeta küplere bindirdi.

Giriş Tarihi 13 Ekim 2013, 00:00 Güncelleme 13 Ekim 2013, 09:10
F.Bahçe’yi çıldırtan skandal

İÇİNDEKİLER

Gençlerbirliği maçında sağ üst arka adalesinde ödem ve bu adalenin kalça bölgesinin bağlantı noktasında ikinci derece zedelenme tespit edilen Meireles'in, Kayseri Erciyes sınavına yetiştirilmesi planlanıyordu. Tedavisi başarı ile devam eden ve İstanbul'da kalması halinde belirlenen program çerçevesinde önümüzdeki haftaya hazır duruma gelmesi beklenen Portekizli oyuncunun milli takımda aynı yerden yeniden sakatlandığı tespit edildi. Daha ilk çalışmada ayağında ağrı hisseden Meireles tekrar İstanbul'a gönderilirken, bu oyuncunun Kayseri Erciyes maçına şu an için yetişmesinin zor olduğu bildirildi.

ALVES İYİLEŞİYOR
Meireles ile benzer durumdaki bir diğer isim olan Bruno Alves'in durumunun ise iyiye gittiği kaydedildi. Bu futbolcunun durumu başlangıçta Meireles'e göre daha ciddi olmasına rağmen Portekiz Milli Takım kampına katılmayan ve İstanbul'a tedavi olmayı sürdüren tecrübeli savunmacının Kayseri Erciyes deplasmanında forma giyebileceği bildirildi.
Trabzon maçında Meireles'i fazlasıyla arayan Teknik Direktör Yanal'ın, Erciyesspor maçında bu futbolcunun yetişemeyecek olması yüzünden büyük sıkıntı içine girdiği, milli takımlarda başka sakatlıklar yaşanmamasını dilediği kaydedildi. Kaynak: Skorer