Roberto Carlos onları da heyecanlandırdı

Brezilyalı Roberto Carlos'un Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilmesi, kırmızı-beyazlı ekibin altyapısındaki futbolcuları ve antrenörleri de heyecanlandırdı. Carlos'un kendilerini izlemesini heyecanla bekleyen A2 takımı futbolcuları, A takıma yükselip Carlos'la çalışmayı hedefliyor.

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2013, 00:00 Güncelleme 04 Ağustos 2013, 12:42
Roberto Carlos onları da heyecanlandırdı

İÇİNDEKİLER

Sivasspor A2 takımı, yeni sezon hazırlıklarını antrenörler İbrahim Yiğit ve Evren Otyakmaz yönetiminde kulüp tesislerinde sürdürüyor. Antrenörlerden İbrahim Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlandıklarını söyledi. Antrenmanların 3 haftadır yoğun bir tempoda zevkli ve eğlenceli devam ettiğini belirten Yiğit, hazırlıklarının iyi gittiğini dile getirdi.

Brezilyalı Roberto Carlos'un kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktörlük görevine getirilmesiyle takımda kan değişikliği yaşandığına dikkati çeken Yiğit,
"Roberto Carlos'un gelmesi heyecan yarattı. Biz de A takımın antrenmanlarını takip ediyoruz. Yeni yeni antrenman şekilleri örnek alıyoruz. A takımdaki hocalarımızla da iç içeyiz. Güzel bir arkadaşlık, dostluk var" dedi.

Yiğit, altyapıdaki futbolcuların da A takımın antrenmanlarını izlediğini dile getirerek, "Çocuklarda bir heyecan oluştu. Sivas'ta güzel bir heyecan var. Herkes antrenmanları takip ediyor. Altyapıdaki çocukları A2 takımına, A2'de yer alan futbolcuları da yukarı verirsek bizim için en büyük başarı bu olacak" ifadesini kullandı.

Carlos'un yardımcılarının, zaman zaman idmanlarını takip ettiğini, eksikleri olduğunda kendilerine yardımcı olduklarını anlatan Yiğit, Carlos ve ekibinin altyapıya bakışının çok iyi olduğunu söyledi.

Yiğit, A2 takımından A takıma yükselecek seviyede 2-3 futbolcularının bulunduğunu ve bunların sayısını artırmak için çalıştıklarını belirterek, "Roberto Carlos'un gelmesi, Sivas'ta olduğu gibi futbolcularımızda da büyük bir heyecan yarattı. Çocuklar daha zevkli, daha heyecanlı ve şevkle antrenmanlarına devam ediyor. Carlos'un antrenmanlarını izleyeceğim aklıma gelmezdi, büyük bir heyecan içerisindeyim. Antrenmanları takip ediyoruz. Bizim için güzel bir heyecan" diye konuştu.

GENÇ FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ
Takım kaptanı Göktuğ Değirmen ise hazırlıklarının çok iyi gittiğini dile getirdi.

Orta saha oyuncusu Değirmen, "Büyük bir dünya yıldızı geldi, bu bize büyük bir heyecan veriyor" dedi.

Değirmen, önce antrenörlerinin sonra da Roberto Carlos'un gözüne girerek A takıma yükselmek istediğini, hedefine ulaşmak için çok çalıştığını öyledi.

A2 takımı oyuncularından Niyazi Batuhan Salman da günde çift idman yaptıklarını ve yoğun çalıştıklarını belirtti.

Roberto Carlos'un maçlara gelerek kendilerini izlemesini beklediklerini ifade eden Salman, "Carlos, A2 maçlarını inşallah izler, beğendiklerini de A takımla antrenmanlara çıkarır" dedi.

Carlos'un gelişinin hem kendisi hem de Sivasspor için iyi olduğunu vurgulayan Salman, daha çok çalışıp kendilerini Brezilyalı teknik direktöre ispat etmek istediklerini belirtti.

Sol bek Fatih Şeremet ise Carlos'un gelişinin motivasyonlarını artırdığını ve hedefinin A takıma yükselmek olduğunu söyledi.