Adebayor'a ikna turu

Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Fikret Orman, gelecek sezon kadroda görmeyi çok istediği Togolu Adebayor'u Avrupa Kupası şartından vazgeçirmek için kendisi görüşüp her yolu deneyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2013 Güncelleme 25 Temmuz 2013, 01:46
Adebayor’a ikna turu

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi kadrosunu yıldız bir golcüyle takviye etmek isteyen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın Tottenham'ın Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor için ısrarı sürüyor. Orman'ın amacı CAS'ın kendileri için Avrupa kupalarından men edilip edilmeyecekleri yönündeki kararını açıklamasını beklemeden Togolu golcüyü ikna etmek... Oyuncunun kulübü Tottenham'la 7 milyon Euro'ya el sıkışan Orman'ın oyuncunun Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı yönündeki kararı bekleyişinden vazgeçirmek istiyor. Orman, Adebayor'a sürekli 11'de oynama şansı ve yıllık 4 milyon Euro garanti para önerecek. Transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, "Adebayor'u almamız UEFA konusundaki karara bağlı. Bizim için olumlu bir sonuç çıkarsa ertesi gün Londra'ya gidip bu işi bitireceğim" diyen Başkan Fikret Orman'ın dün gerçekleşmesi beklenen İngiltere seferini ise önümüzdeki haftaya ertelediği ve haftaya bu işi bitireceği öğrenildi.

LİSTEYE ALINAN SON İSİM HELDER POSTIGA OLDU
Beşiktaş'ta listeye alınan son isim ise Portekiz futbolunun önemli isimlerinden olan Helder Postiga oldu. Beşiktaş'taki Portekizli futbolcuların menajeri olan Jorge Mendes'in şirketi Gestifute'ye bağlı olan Postiga'nın formasını giydiği Real Zaragoza'nın bir alt lige düşmesi nedeniyle Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş'ın 31 yaşındaki deneyimli oyuncu için temaslarını hızlandırması bekleniyor.

HUTCHINSON MENAJERE TAKILDI...
Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in istediği Kanadalı orta saha oyuncusu Hutchinson'dan menajerinin 900 bin Euro'da diretmesi üzerine vazgeçildiği öğrenildi. Yönetimin ne yapacağı merak konusu.