Mahkemeden Aziz Yıldırım'a müjde!

İstanbul Anadolu 5.Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkında verilen tedbir kararı kaldırıldı.

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2013, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2013, 22:11
Mahkemeden Aziz Yıldırım’a müjde!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Şekip Mosturoğlu ile İlhan Ekşioğlu'nun tedbir kararlarının kaldırıldığı bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz Şekip Mosturoğlu ile İlhan Ekşioğlu hakkında verilen tedbir kararı kaldırıldı" denildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Recep Özcan, "şike" davası nedeniyle İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nden ceza alan Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun görevlerinden düşmüş bulunduğunun "hükmen tespiti", ihtiyati tedbir kararı ile geçici olarak görevlerinden alınmaları ve seçimli genel kurul çağrısı yapmak üzere 3 kişilik kayyum heyeti atanması talebiyle İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurmuştu.

İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun, kulüp üyeliklerinin tespiti davası sonuçlanıncaya kadar görevlerinden uzaklaştırılmalarına hükmetmişti.