Beşiktaş'tan tatsız prova!

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını Avusturya'nın Lienz bölgesinde gerçekleştiren Beşiktaş, İngiltere Championship ekiplerinden QPR'ye 1-0 mağlup oldu.

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2013, 00:00 Güncelleme 18 Temmuz 2013, 22:09
Beşiktaş’tan tatsız prova!

İÇİNDEKİLER

1-13 Temmuz tarihleri arasındaki Almanya konaklamasında, Hamburg'da St. Pauli'ye 1-0 kaybeden Siyah-Beyazlılar, Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetiminde ikinci özel müsabakasından da üzgün ayrıldı.

Takımın konakladığı Grand Otel'e yaklaşık 70 kilometre mesafedeki Seeboden Stadı'nda oynanan karşılaşmada siyah-beyazlılar her iki devrede farklı 11'lerle mücadele etti.

Kolombiyalı stoper Pedro Franco ise Siyah-Beyazlı formayı ilk defa giydi. Yaklaşık 200 kişilik taraftar topluluğu önünde boy gösteren İstanbul temsilcisi, ilk devrede bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Manuel Fernandes'in netice alamadığı serbest vuruşla ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıda dakikalar 65'i gösterirken Simpson'un sağdan kestiği topu, Johnson gole çevirdi. Slaven Bilic, her iki 45 dakikada sağ bekte Tanju Kayhan ve Filip Holosko'yu değişmeli olarak kullandı.

Beşiktaş sahaya Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Oğuzhan, Holosko, Fernandes, Olcay, Almeida onbiriyle çıjktı.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI SCHALKE 04 İLE
Almanya kampında İkinci Lig temsilcisi St. Pauli'ye 1-0 mağlup olan Beşiktaş, dün Avusturya hazırlıklarında İngiltere Championship ekiplerinden QPR'ye aynı skorla yenildi.

Siyah-Beyazlıların 21 Temmuz Pazar günkü rakibi ise Alman Schalke 04. 27 Temmuz'a kadar Lienz bölgesinde bulunacak siyah-beyazlılar, aynı günün akşamı İngilizlerin bir başka temsilcisi Southhampton'la oynayacak, ardından Türkiye'ye dönecek.