Samandıra'da hoşgeldin partisi

Tecrübeli teknik adam ilk çalışmada takımın moral motivasyonunu hemen üst düzeye çekti... Yanal yaptığı toplantıda, "Tek hedefimiz şampiyonluk" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2013 Güncelleme 02 Temmuz 2013, 03:38
Samandıra’da hoşgeldin partisi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni teknik direktörü ve yeni transferleriyle birlikte 2013-2014 sezonunu açtı... Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan ilk çalışma Ersun Yanal yönetiminde gerçekleşti. Tecrübeli teknik adam antrenman öncesinde tanışma amaçlı bir toplantı yaptı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Ersun Yanal, her zaman olduğu gibi Fenerbahçe'nin tek hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Bu doğrultuda yeni sezona başlıyoruz. Ben sizleri tanıyorum. Sizler de beni tanıyacaksınız. Birbirimizi zamanla daha iyi tanıyacağız. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun" diye konuştu. Ardından geçilen çalışmada Yanal'ın etkisini hemen gösterdiği gözlendi. UEFA'nın verdiği ceza nedeniyle moralleri bozuk olan futbolcuların neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Cristian Baroni'ye takım arkadaşlarının Brezilya usülü 'merhaba' demesi Samandıra'da kahkaha tufanı estirdi. İdmanı sık sık durdurarak uyalılarda bulunan Ersun Yanal'ın futbolcularıyla kısa sürede kaynaşması da dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli teknik adam yaptığı esprilerle de oyuncularını güldürmeyi ihmal etmedi.

ALPER POTUK HIRSIYLA DİKKATLERİ ÇEKTİ
Dünkü ilk idmanda kuşkusuz tüm gözler yeni transferlerin üzerindeydi... Özellikle Galatasaray'a atılan büyük çalım sonrasında Fenerbahçeli olan Alper Potuk hırsıyla alkış topladı. Genç yıldız, Eskişehirspor'da da birlikte çalıştığı Ersun Yanal ile saha ortasında kısa bir görüşmede gerçekleştirdi. Diğer yeni transferler Holmen ve Kadlec'in de takıma adapte olduğu gözlendi.

YABANCILAR 11 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK
Geçen sezonun ardından bir ameliyat geçiren Gökhan Gönül ile soğuk algınlığı bulunan Mehmet Topuz antrenmana katılmadı. U20 Milli Takım kampında bulunan Salih Uçan'la birlikte yabancı futbolcular Kuyt, Meireles, Sow ve yeni transfer Bruno Alves de ilk idmanda yoktu. Bu futbolcuların 11 Temmuz'da takımla çalışmalara başlayacağı açıklandı.

3 YENİ KANARYA BİR ARADA
Fenerbahçe'nin yeni transferleri Samuel Holmen, Alper Potuk ve Michal Kadlec dünkü ilk idman öncesi birlikte poz verdi. 3 futbolcuyu da takım arkadaşlarının çok sıcak karşıladığı gözlendi. Alper, "Yaşadığım heyecanın tarifi yok. Çok mutluyum" dedi.

15 DAKİKALIK TOPLANTI YAPTI
Yeni sezonun ilk idmanı öncesinde futbolcularıyla 15 dakikalık bir toplantı yapan Ersun Yanal'ın özellikle Milli Takım'dan öğrencileri Volkan ve Mehmet Topal'la sıcak sohbeti dikkatleri çekti.

BRUNO ALVES: İLK MAÇ İÇİN SABIRSIZIM!
Zenıt'ten transfer edilen Bruno Alves, Portekiz basınına Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu... Transferinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Portekizli yıldız, "Kariyerimde yeni ve güzel bir sayfa açtım. Meireles'le her konuştuğumda bana tarafarlardan bahsediyor. Bir an önce onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

MAÇ TEKLİFLERİNE YANIT VERİLEMİYOR
UEFA sürecinde yaşanan belirsizlik her şeyi olumsuz etkiliyor. Yönetimin bu nedenle yurt dışından gelen birçok özel maç ve turnuva teklifine yanıt veremediği belirtildi.