Bülent Uygun Gaziantep'te kaldı!

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, yaptığı açıklamada uzun görüşmelerin ardından teknik direktör Bülent Uygun ile 3 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 18:48
Bülent Uygun Gaziantep’te kaldı!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında Gaziantepspor'da göreve gelen ve üst üste aldığı puanlarla takımı düşme potasından çıkaran başarılı teknik adam Bülent Uygun, Gaziantepspor yönetiminin girişimleri sonucu Gaziantepspor ile 3 yıllığına yeniden anlaştı.

Sezon sonuna kadar yapılan anlaşmanın ardından Gaziantepspor yönetimi ile masaya oturan Bülent Uygun bu görüşmeden sonuç alamayarak takımdan ayrılma kararı almıştı.

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kazıl yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İlk görüşmelerimizde anlaşamadığımız teknik direktörümüz Bülent Uygun ile yeniden masaya oturduk. Zor günlerimizde birlikte olduğumuz teknik direktör Bülent Uygun ile yeniden bir görüşme yaptık. Bu kez her konuda anlaştığımız hocamız ile 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Umarım yeni sezonda hocamızla birlikte çok daha güzel günler yaşayacağız. Her futbolcu bizim için bir proje ve hocamızda bizim için önemli bir projeydi. Hocamız projelerimizin önemli bir parçası. Dolayısıyla projelerimizi tamamlamak için hocamız ile uzun vadede anlaşma kararı aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte hocamızla birlikte çok daha başarılı sezonlar geçireceğiz. Önümüzdeki haftadan itibaren de transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz. Camiamız transferler konusunda merak etmesin daha önceden olduğu gibi Gaziantepspor'a yakışacak nokta transferler yapılacaktır. Takıma katkı sağlayacak her futbolcuyu mutlaka renklerimize bağlayacağız. Bu anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.