Aysal'dan 'Şike ve Aziz Yıldırım' açıklaması

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 'Mahkemeler sonunda Fenerbahçe de Aziz Yıldırım da ceza alacak' sözlerine açıklık getirdi.

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 29 Mayıs 2013, 22:06
Aysal’dan ’Şike ve Aziz Yıldırım’ açıklaması

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın önceki gün basına yansıyan açıklamaları halen tartışılıyor. A ysal, Iğdır'a yaptığı ziyarette, 3 Temmuz süreciyle ilgili, "Mahkemeler sonunda Fenerbahçe de Aziz Yıldırım da ceza alacak" demişti. Bu sözler, Yargıtay'da bulunan şike davasıyla ilgili, "Ünal Aysal'ın bir bildiği mi var?" yorumlarını beraberinde getirdi.

İŞTE GALATASARAY'DAN GÖNDERİLECEK İSİMLER - TIKLAYIN...


Akşam gazetesinin haberine göre, bu sözleri dost sohbetinde yaptığını, muhabirin kamerasının açık olduğunu farketmeden konuştuğunu söyleyen Aysal, "Yaptığım bir yorumdur" dedi.

Aysal şunları söyledi:

"Sözler tamamen dost sohbetinde edilmiştir ve dertleşmeden ibarettir. Olan olaylarla ilgili yorumumdur. Görüşlerim resmi bir anlam taşımıyor ve resmi bir makama da dayanmıyor. Sadece dedikodudan ibaret. Herhangi bir bilgim, tanıdığım yok. Kaldı ki sözlerim de ne hakaret var ne de bir itham. Kamera kaydının yapıldığını bilmiyordum. Gizli çekim yapılması hiç de şık ve doğru bir hareket değil. Zaten konuşmayı çeken arkadaşla ilgili suç duyurusunda bulunacağım."