Mehmet Özdilek'ten istifa etti

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek görevinden istifa etti.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 18:32
Mehmet Özdilek’ten istifa etti

İÇİNDEKİLER

2008-2009 sezonunda kırmızı-beyazlı takımın başına geçen 'Şifo Mehmet' lakaplı Mehmet Özdilek, düzenlediği basın toplantısında istifasını açıkladı. Özdilek, istifasına sebep olarak ise bugün kendisinden kısa bir süre önce istifa eden başkan Hasan Akıncıoğlu'ndan sonra gelecek yeni yönetimin önünü açmak olarak açıkladı.
Kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun görevi bıraktığını ve gelecek dönemde aday olmadığını öğrendiğini, kulübe geldiğinde bu haberi aldığını ve buna üzüldüğünü söyleyen Mehmet Özdilek, "Bu sebeple ben ve ekibim de bundan sonra gelecek olan yönetimin önünü açmak için görevi bıraktığımı bildirmek istedim. Daha geniş bir açıklama yapacağım. Şu anda Prolisans kursundayım ve 2 Haziran tarihinde sona erecek. O tarihte burada geçirdiğimiz 5 yılın değerlendirmesini de yapacağız. Özellikle yerel medyayla oturup bir değerlendirme yapacağız. Ben sadece küçük bir beyanatımı kamuoyuna bildirmek istedim. Bundan sonraki süreçte Antalyaspor'a başarılar diliyorum" dedi. Basın mensuplarından soru almayacağını söyleyen Özdilek, kısa açıklamasının ardından salondan ayrıldı.
7 Kasım 2008 tarihinde Antalyaspor Teknik Direktörü olarak göreve başlayan Mehmet Özdilek, aradan geçen 4 yıl 190 günlük sürede takımıyla birlikte çıktığı 200 resmi karşılaşmada 77 galibiyet, 48 beraberlik ve 75 mağlubiyet almıştı.