Resmen savaştan çıktık

Senegal basınına konuşan yıldız futbolcu, "Belki şampiyonluğu kaybettik ama üç kulvarda sonuna kadar savaştık. F.Bahçe, yarışma gücü çok yüksek bir ekip" dedi

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 17 Mayıs 2013, 10:16
Resmen savaştan çıktık

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'nin forvetteki başarılı ismi Moussa Sow, ligi ikinci tamamlamalarına rağmen çok başarılı bir sezon geçirdiklerini, üç kulvarda birden müthiş bir savaş verdiklerini söyledi. Senegal basınına konuşan Sow, "En büyük rakibimiz Galatasaray, ligde sezonu şampiyon tamamladı ve bu yüzden daha başarılı olarak görülüyorlar. Ancak ben buna kesinlikle katılmıyorum" açıklamasını yaptı. Senegalli futbolcu, "Fenerbahçe yerel ligde, kupada ve UEFA Avrupa Ligi'nde çok zorlu maçlar oynadı. Ligi ikinci bitirdik, kupada geçen sezon olduğu gibi yine finaldeyiz. Avrupa'da ise 18 maçta 9 galibiyet alırken sadece 3 kez yenildik ve finalin kapısından döndük. Aylarca 3 günde bir maçlar yaptık. Resmen savaştan çıktık. Herkes formasının hakkını verdi. Fenerbahçe, yarışma gücü çok yüksek bir ekip. Bu kadar ağır bir tempodan bence başarıyla çıktık" dedi.

ÖMRÜMÜZYOLDA GEÇTi
Moussa Sow, kariyerinin en zor sezonunu geçirdiğini, sürekli maç ve seyahat programı nedeniyle takım olarak büyük efor sarf ettiklenrini belirtirken, "Kupa finalinden sonra inşallah tatile çıkacağız. Nihayet dinlenme fırsatı bulacağız" şeklinde konuştu.