G.Saray'da büyük bomba

Galatasaray'ın eski göz ağrısı Kaka konusunda gizli bir operasyon yürüttüğü ve transferde büyük mesafe aldığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 17 Mayıs 2013, 18:39
G.Saray’da büyük bomba

İÇİNDEKİLER

Transferin açığa çıkmasına ise sürpriz bir isim neden oldu. Spor hekimliğinde dünyada saygın bir yeri olan doktor Heinz Bühlmann, İsviçre'nin Tages Anzeiger gazetesine yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarlarına adeta transfer müjdesi verdi. Borussia Dortmund'dan Bayern Münih'e transfer olan Götze'nin sakatlığıyla ilgili konuşan Dr. Bühlmann, "Götze'deki sakatlığın aynısı Hakan Şükür ve Mehmet Scholl'de de vardı ama ikisi de uzun yıllar futbol oynadı" diye konuştu.

G.SARAY İÇİN KONTROLE GİDİYOR
Zürih Üniversitesi'nde görev yapan Dr. Heinz Bülhmann, daha sonra konuyu Galatasaray'a getirdi ve "Önümüzdeki günlerde iki futbolcu bana gelecek. Galatasaray benden bu oyuncuların tüm kontrollerini yapmamı istedi. Onları Galatasaray için kontrolden geçireceğim" ifadesini kullandı. Ünlü doktorun açıklamaları futbol dünyasında yankı bulmakta gecikmezken İspanyol kaynaklar, Dr. Bühlmann'ın kontrol edeceği iki futbolcudan birinin Kaka olduğunu belirtti. Diğer futbolcunun kim olduğu konusunda ise net bir bilgiye ulaşılamadı. Hatırlanacağı gibi Galatasaray sezon başında da Kaka ile yakından ilgilenmişti.

İŞTE GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİ