Yeni Pitbull o

Sezon sonu Galatasaray'dan gönderilmeye hazırlanan Felipe Melo'nun yerine Gary Medel geliyor. Sevilla'da forma giyen Pitbull lakaplı oyuncu, Şili'nin Gattuso'su olarak biliniyor

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 15 Mayıs 2013, 16:04
Yeni Pitbull o

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Felipe Melo'nun alternatifini İspanya'da buldu. Sarı-kırmızılılar, takımdan ayrılması beklenen Melo'nun boşluğunu, Sevilla'da forma giyen Şilili oyuncu Gary Medel ile doldurmayı amaçlıyor. Bu sezon La Liga'da 29 maçta attığı 6 golle adından söz ettiren Medel'in menajeri Felicevic ile ilk teması sportif koordinatör Bülent Tulun'un gerçekleştirdiği bildirildi. Tulun'un, Anderlecht'te oynayan Biglia'nın menajeri ile de görüştüğü, detayları başkan Ünal Aysal'a ilettiği ifade edildi.

36 KARŞILAŞMADA 7 GOL ATTI
25 yaşındaki yıldız futbolcu orta sahadaki agresif oyunuyla dikkat çekiyor. Medel'in lakabı tıpkı Felipe Melo gibi 'Pitbull'. Ayrıca tatlı-sert futbolundan ötürü 'Şili'nin Gattuso' olarak da tanınıyor. 2011'den bu yana Endülüs temsilcisinde forma giyen Medel, bu sezon takımıyla 36 karşılaşmaya çıkarken, 7 gol ve 2 asistle mücadele etti. 2015'e kadar takımıyla sözleşmesi bulunan Şilili futbolcunun, sezon sonunda takımından ayrılmayı düşündüğü ve Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı dile getirildi.