Es-Es'ten Alper Potuk açıklaması

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, futbolcuları Alper Potuk'un Fenerbahçe ya da Galatasaray'a transferinin gerçekleştiğini söylemenin erken olacağını söyledi.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 12 Mayıs 2013, 15:05
Es-Es’ten Alper Potuk açıklaması

İÇİNDEKİLER

Çuhadar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un yarın deplasmanda yapacağı Bursaspor maçının dostluk havasında geçeceğini belirtti. Çuhadar, kırmızı-siyahlı takımın, Bursaspor maçından 3 puan almayı hedeflediğini kaydetti.
Eskişehirspor'un bu sezon beklediği hedefleri yakalamayamadığını vurgulayan Çuhadar, "Maalesef, hakemler üç büyük kulübün hegemonyasında. Fenerbahçe ile yaptığımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında yaşadıklarımızı herkes biliyor. Bunları aşamıyoruz. Bu, Anadolu kulüplerinin kaderi. Üzücü olaylar" diye konuştu.
Çuhadar, Alper Potuk'un transferi konusundaki soruya, şu yanıtı verdi:
"Alper çok efendi bir futbolcu. Eskişehirspor'un geleceği ve Alper'in çıkarını düşünerek hareket ediyoruz. Alper'i iki yıldır istiyorlar. Her futbolcunun hedefi 3 büyük kulüpte oynamaktır. Alper'e her zaman 'dur, daha zaman var' dedik. Ancak bu süreç bitti. Alper'i yurtiçinden ve yurtdışından ciddi şekilde istiyorlar. Bunları değerlendiriyoruz. Alper'in Eskişehirspor'da miladı doldu. Alper için ara transferde teklif edilen paranın iki katı şimdi teklif ediliyor. Şu anda Alper'in Fenerbahçe ya da Galatasaray'a transfer olduğunu söylemek için çok erken. Transfer görüşmeleri devam ediyor."

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ VAR
Bir gazetecinin "Eskişehirspor'un transfer çalışmaları var mı?" sorusu üzerine Çuhadar, teknik heyetin izlettiği futbolcular doğrultusunda transfer çalışmalarının olduğunu bildirdi.
"İkisi yabancı, biri Türk asıllı futbolcuyla ciddi şekilde ilgileniyoruz" diyen Çuhadar, "Biri ileri uçta, biri sağ kanatta, diğeri orta sahada görevli genç futbolcular. Birisi 1990, biri 1992, diğeri de 1994 doğumlu. Bunların belirli maliyetleri var. Eskişehirspor olarak parayı ekonomik kullanmak zorundayız" dedi.