Transfer savaşı! "F.Bahçe teklif yaptı"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Fenerbahçe'nin Alper Potuk için devreye girdiğini doğrularken, "Fenerbahçe, Galatasaray'dan daha yüksek bir teklif yaptı" dedi.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 08 Mayıs 2013, 18:02
Transfer savaşı! F.Bahçe teklif yaptı

İÇİNDEKİLER

Alper Potuk transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Alper'in Galatasaray'a transferi "bitti" derken, Fenerbahçe, milli oyuncu için yaklaşık 9 milyon euro önerdi. Eskişehirspor ise Alper için 10 milyon euro istiyor.

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF GELDİ
Radyospor'a konuşan Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, "Galatasaray ile transfer için oldukça uzun bir yol aldık ama Fenerbahçe'den daha yüksek bir teklif geldi. Biz Alper için 10 milyon euro istiyoruz. Galatasaray'a verilmiş bir söz var. Transferde ne olacağını şimdilik kestirmek güç" dedi.

FENERBAHÇE 9 MİLYON EURO VERDİ
Şahbaz, Fenerbahçe 9 milyon euro mu önerdi sorusuna ise, "Rakamları açıklama doğru değil ama ona yakın bir bonservis bedel önerdiler" diye konuştu.

Alper Potuk için Fenerbahçe ile Eskişehirspor geçen yıl devre arasında 5 milyon euro karşılığında anlaşmış ancak oyuncuyla - sarı larcivertli kulüp anlaşamadığı için transfer gerçekleşmemişti.

ÖZTÜRK EMİN KONUŞTU!
Bu arada AA'ya konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, "Gereken takviye ve organizasyonlar yapılacaktır. Gelecek sezon, dördüncü yıldız ve Şampiyonlar Ligi konusunda Galatasaray için çok önemli olacak. Alper Potuk transferi de olur diye tahmin ediyorum." dedi