Rize'den büyük vurgun

PTT 1. Lig'de haftanın maçında gülen Çaykur Rize oldu. Mavi- Yeşilliler, Manisa'nın da kaybetmesiyle ikinci sıraya yerleşti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2013 Güncelleme 24 Mart 2013, 00:00
Rize’den büyük vurgun

İÇİNDEKİLER

PTT 1. Lig 27. haftanın en önemli maçında Çaykur Rizespor, deplasmanda lider Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etti. Puanını 48'e çıkaran Karadeniz ekibi böylece ikinci sıraya yükseldi ve rakibiyle aradaki farkı 3 puana indirdi. Lider Erciyes ise tam 9 hafta sonra yenilgiyle tanıştı.

MÜTHİŞ GOLLER KAÇTI
Karşılıklı ataklarla başlayan maçın 13. daikikasında gelişen Rizespor atağında Cumali Bişi'nin vuruşu ağlara gitti. İlk yarıda başka gol gelmedi ve konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda Erciyesspor maçı adeta tek kaleye çevirdi. Özellikle son dakikalarda Rize kalesine inanılmaz bir baskı kuran ev sahibi ekip Serdar, Göksu ve Arif'le girdiği pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

MANİSA 90'DA VURULDU
Haftaya 2. sırada giren Manisaspor ise evindeki Göztepe maçında büyük bir şok yaşadı. Siyah-Beyazlılar uzatma dakikalarında Paulinho'nun golüne engel olamadı ve 1-0 yenildi. Diğer maçlarda Konya, Denizli'yi 2-0 mağlup ederken, Ş.Urfa ile Tavşanlı 0-0 berabere kaldı.