En iyi savunma hücumdur!

Florya'da Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakipleri Real Madrid'in maç kasetlerini izleyen Terim, takımını savunma ağırlıklı oynatmamaya karar verdi! Fatih Terim, kurmaylarına "Kapanırsak sonuç hüsran olur" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2013 Güncelleme 24 Mart 2013, 00:09
En iyi savunma hücumdur!

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 engelini geçtikten sonra çeyrek finalde İspanyol devi Real Madrid ile eşleşen Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, milli maç arasından istifade ederek enerjisini bu tarihi randevuya harcadı... Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Real Madrid'in maç kasetlerini izleyen Fatih Terim'in, Bernabeu'daki ilk maçta takımını defansif bur kurguyla sahaya sürmeme kararı aldığı öğrenildi. Real Madrid'in sadece iyi savunma yaparak durdurulamayacağını düşünen Fatih Terim'in kurmaylarıyla bir toplantı yaptığı bildirildi. Terim, bu toplantıda , "İlk hedefimiz topu mümkün olduğunca kalemizden uzak tutmak olmalı. Bunu başarmak için önce topa sahip olmalı sonra da hücum etmeliyiz. En iyi savunmanın hücum olduğunu zaten hep söyleriz! Geriye çekildiğimiz anlarda kaptığımız toplarla da hızla rakip yarı alana geçmeliyiz. Bu durum onların üzerimde olan baskısı en aza indirecektir ve daha çekingen olmalarını sağlayacaktır" ifadesini kullandı.

SCHALKE MAÇINDAKİ 11'İ DEĞİŞTİRMEYECEK!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Schalke'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden kadroyu, zorlu Real Madrid deplasmanında da bozmayacağı gelen haberler arasında. Terim'in Sneijder, Drogba ve Burak Yılmaz'ı aynı anda oynatarak gole yakın olmayı planladığı kaydedildi. Fakat Terim, bu 3 futbolcudan da savunmaya maksimum katkıyı yapmayı da isteyeceği öğrenildi.

TERİM'İN DERSİ R. MADRİD
Fatih Terim, milli maç arasında Florya'da Real Madrid'in maç kasetlerini izleyerek dev maça şimdiden hazırlık yapıyor.