Rakibe saygılıyız

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı Andorra'ya saygı duyduklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Ciddi bir biçimde oynayacağız. Sonunda nasıl bir sonuç çıkacak hep birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2013 Güncelleme 22 Mart 2013, 00:14
Rakibe saygılıyız

İÇİNDEKİLER

Abdullah Avcı Andorra'yı küçümsemediklerini söyledi. A Milli Takım Teknik Direktörü rakibe her zaman saygı göstereceklerini söyleyerek, "Türk futbol tarihinde bu tür maçlar oynanmıştır. Ciddi bir şekilde oynayacağız. Sonunda nasıl bir sonuç çıkacağını hep birlikte göreceğiz" ifadesini kullandı.

6 PUAN ÇOK ÖNEMLİ
Andorra ve Macaristan önünde alacakları 6 puanın yukarıya yapışmalarını sağlayacağını vurgulayan Avcı, "Zaman zaman kötü oynayabilirsin ama oyun içindeki coşku önemli. Burada bulunan oyuncu grubu sorumluluk alabilecek oyuncu grubu" dedi. Sakatlıkları sorun etmediklerini dile getiren Abdullah Avcı, "Romanya maçından çıktığımızda 5 sakatımız vardı. Önümüzde Andorra ve Macaristan maçlarının stratejisini ortaya koyacağız" dedi. Avcı ellerindeki 3 kalecinin de iyi kaleciler olduğunu vurgulayarak, "Bir tercih kullanacağız ama şu an isim veremem" dedi.

ALIŞVERiŞ KEYFi!

A Milli Takım sabah yaptıkları kahvaltının ardından Andorra'da bir şehir turu gerçekleştirdi. Milli futbolcular, Avrupa'nın vergisiz alışveriş cenneti olarak adlandırılan başkent La Vella'da elektronik ve kozmetik ürünlere ilgi gösterdiler. Ay-Yıldızlı oyuncular, akşam son idmanını gerçekleştirdi. Fenerbahçeli stoper Egemen'e doktorlar tarafından grip teşhisi kondu.

2 MAÇTAN DA GALİP AYRILIRIZ
A Milli Takımımız'ın genç oyuncusu Serdar Aziz, Andorra ve Macaristan maçları için iddialı konuştu. Milli oyuncu, "2 maçta da 6 puan alacak güçteyiz. Makedonya Milli Takımı'ndan davet aldım ama reddettim" dedi.