Sözleşmesindeki ilginç madde

Galatasaray'ın devre arasında renklerine bağladı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Sneijder-Cabau, İstanbul'da 1 yıl süreyle araba kullanamayacak.

Giriş Tarihi 20 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 20 Mart 2013, 19:55
Sözleşmesindeki ilginç madde

İÇİNDEKİLER

Yolanthe'nin yaptığı açıklamaya göre, kendileri direksiyonun başına geçmeden önce yeni evleri İstanbul'un kaotik ve yoğun trafiğine alışmaları gerekecek. Bu süreç boyunca araba kullanamayacaklar.

Sporx'in haberine göre Hollandalı güzel; konuyla ilgili, "Eğer İstanbul'da tatildeyseniz arabanızı kendiniz kullanmanız en iyisi fakat Wesley'nin kontratında yer alan maddeye göre güvenliğimiz açısından böyle bir eylemde bulunamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yolanthe Cabau, 2014 Ocak ayında bitecek olan bu uygulama ile ilgili olarak son olarak ise "Eğer bir şeye ihtiyacım olursa veya bir yere gitmek istersem telefon açıyorum ve istediğim yere gidiyorum. Bu da olmazsa şoförü arıyorum ve siparişi verdiğim şeyleri bana getiriyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe forması giyen başka bir Hollandalı oyuncu Dirk Kuyt ve eşi de kendi arabalarını kullanamıyorlar. Aynı güvenlik ayarlamaları bu çift için de uygulanıyor.