Burak çılgınlığı

Cimbom'un yıldızı bu sezon ligde ve Avrupa'da gösterdiği büyük çıkışla paylaşılamayan isim oldu. İngiliz kulübü M.City ve İspanyol ekibi A.Madrid şimdiden harekete geçti. G.Saray Burak'ın fiyatını 25 milyon Euro olarak belirledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2013 Güncelleme 20 Mart 2013, 00:22
Burak çılgınlığı

İÇİNDEKİLER

Şimdi moda Burak Yılmaz... Dünyanın önde gelen kulüpleri bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Galatasaray'ın yıldız oyuncusunu transfer etmek için düğmeye bastı. Diğer kulüplerin ise Burak için çok yakında girişimde bulunmayı planladığı öğrenildi. İngiliz kulübü Manchester City ve İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'in Burak Yılmaz için şimdiden kolları sıvadığı gelen bilgiler arasında.

BURAK İÇİN ASTRONOMİK RAKAM
Manchester City ve Atletico Madrid'in Burak Yılmaz'ın menajeri Ali Egesel ile bir görüşme yaptığı ve Burak'ın durumunu sordukları ortaya çıktı. Sezon sonunda Burak'ı renklerine katmak isteyen 2 kulübün bu konuda son derece kararlı oldukları idida edildi. Burak için şimdilik Manchester City ve Atletico Madrid kulüpleri ortaya çıkarken İspanyol, İngiliz ve İtalyan kulüplerinin gelişmeleri yakından takip ettiği belirlendi. Bu arada dünya kulüplerinin Burak Yılmaz'ın peşinden koşması Galatasaray'ı harekete geçirdi. Sarı- Kırmızılı idarecilerin Burak Yılmaz'ı kaybetmek istemediği ve bu nedenle bu oyuncunun bonservisini 25 milyon Euro olarak belirledikleri öne sürüldü. Başkan Ünal Aysal'ın Teknik Direktör Terim'le bir görüşme yaparak Burak'ın durumunu ayrıntılı olarak konuştukları saptandı. Aysal'ın, "Burak bizim için çok önemli bir oyuncu. Onu takımda tutmalıyız. Ancak 25 milyon Euro verilirse o zaman düşünebiliriz" dediği belirtildi.

DÜNYA BURAK'I KONUŞUYOR
Goal.com sitesi 'Dünyada Haftanın Futbolcusu' ödülünü Messi'ye verirken Burak da ilk 4'e girdi

G.Saray'da yıldızı her geçen gün parlayan Burak dünyanın gündemindeki yerini koruyor. Goal.com geleneksel 'Dünyada haftanın futbolcusu' ödülünü Messi'ye verirken Galatasaraylı Burak Yılmaz da Şeref Kürsüsü'ne çıkarak ilk 4 isim arasında yer aldı. Şampiyonlar Ligi'nde Ronaldo ile birlikte gol krallığı yarışı için çekişen G.Saraylı Burak Yılmaz böylece yükselişini sürdürdü.

MÜTHİŞ BİR GRAFİK ÇİZDİ
Burak Yılmaz bu sezon resmi maçlarda 24 gol attı. Galatasaraylı oyuncu bu gollerin 19'unu ligde kaydetti. Sarı-Kırmızılı yıldız ligde ayrıca 4 asist yaptı.