"Galatasaray R.Madrid'i elerse..."

Sergen Yalçın, Galatasarayın Schalke 04 galibiyetini yorumladı...

Giriş Tarihi 17 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 17 Mart 2013, 18:34
Galatasaray R.Madrid’i elerse...

İÇİNDEKİLER

Drogbanın Schalke maçında ligdekinden çok ayrı bir performans sergilediğini söyleyen Yalçın, sarı kırmızılıların Real Madrid karşısındaki şansını da değerlendirdi.

İşte ünlü yorumcunun sözleri:

"Drogba bana maç seçiyor gibi geldi. Eskişehir ve Gençlerbirliği maçlarında terlemeyen Drogba, Schalke maçında defansa bile geldi. Drogba Chelseade bile orta sahaya gelmiyordu. Bu oyun anlayışı çok mükemmel. Schalke inanılmaz baskılı oynadı. 20 ve 40 arasında Galtasray bir şeyler yapmaya çalıştı. Hamitin müthiş golü ve Burakın yoktan var ettiği ve gol attığı pozisyon maçı getirdi...

"ŞANS FAKTÖRÜ GALATASARAYIN YANINDAYDI"
"Sneijder - Amrabat değişikliği Galatasarayın oyunda kalmasını sağladı. Ben kişisel olarak ilgilenmem ama Sneijderin bir şey yaptığını görmedim. 55 dakika oynadı. 19 yaşındaki Draxler muhteşem bir oyuncu. Galatasaray turu geçtiği için biz mutluyuz. Ülke puanı için çok önemli bir defa."

"Oynanan maçlara baktığınız vakit çok önemli bir başarı değil. Galatasaray oyunun belirli bölümlerinde çok iyi oynasa da şans faktörü Galatasarayın yanındaydı. Şans faktörü biraz Schalkenin yanında olsaydı sonuç farklı olurdu. Bu kadronun işi çok zor. Benim söylediğim şey şuydu: "Bu kadro gol yemeden maç bitiremez". Galatasaray çok büyük defansif zaafiyet gösterdi. İkinci yarı tamamen Schalke üstün oynadı.

"FALCI DEĞİLİZ"

"Galatasarayla sosyal medyada benimle ilgili çıkan şeylere gelince. Biz yorumcuyuz falcı değiliz. Ben Manchester Real Madrid'i yenecek diyorsam, manchester Real Madrid'i yenmek zorunda değil. Ben çok güzel yorum yaptığımı düşünüyorum. Söylediğim her şey maç içinde tek tek su yüzüne çıktı."

"GALATASARAYIN REAL MADRIDİ ELEMESİ MUCİZE OLUR"

"Galatasarayın Real Madridi şu aşamada elemesi futbolun bir mucizesi olabilir. Galatasaraya yüzde 10 şans veriyorum. Real Madridin kadrosu çok üst düzey bir kadro. Şu sıkıntıları var. Real Madridin yol yememe olayı yok. Yiyorlar."

"Galatasarayın şu aşamada çok rahat olması gerekiyor. Kaybederlerse kimse neden kaybettiniz demeyecek. Ama bu mucizeyi gerçekleştirebilirler. Çok ekstra takım Real Madrid. Ronaldoya karşı önlem almak gerek tabii. Galatasarayın Real Madride karşı ezilmeyeceğini düşünüyorum. Barcelona gibi değiller. Barcelona hem oynuyor hem oynatmıyor. Galatasaray Real Madride gol atar. Şampiyonlar Ligi'ne açlar. Ligde şansları yok. Bu Galatasarayın dezavantajına olacak."