"Aziz Yıldırım beni mahkemeye versin"

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan mücadelenin devre arasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın koridorda Tolga Özkalfa'ya, "Ben Federasyon dinlemem, sizin hakemliğinizi bitiririm tehdidini ettiğini iddia eden Bursaspor Teknik Menajeri Sühal Sida, açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 12 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 12 Mart 2013, 11:30
Aziz Yıldırım beni mahkemeye versin

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan mücadelenin devre arasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın koridorda Tolga Özkalfa'ya, "Ben Federasyon dinlemem, sizin hakemliğinizi bitiririm tehdidini ettiğini iddia eden Bursaspor Teknik Menajeri Sühal Sida, TV8'deki Telegol programına tekrar bağlandı.

Sözlerinin arkasında bulunan Sidal, polis kameralarının Aziz Yıldırım'ın olası tehditlerini ettiğini ve Aziz Yıldırım'ın kendisini mahkemeye vermesini söyledi. İşte Sidal'ın sözleri:

"COLLINA DA OLSA ETKİLENİRDİ"

"Avukatlarımızlan biz gerekli görüşmeleri yapıyoruz diyalog halindeyiz. Mahkemeye verme imkanımız varsa vereceğiz. Ben gerekli arkadaşlara bilgi verdim. Maçın skoru manipüle edilmiştir net konuşuyorum. Maçın hakemi Collina'da olsa orada etkilenirdi."

"AZİZ YILDIRIM BENİ MAHKEMEYE VERSİN"


Lafımın arkasındayım. Polis kamerası sesli olarak olayı kaydetti. Benim Aziz Yıldırım'ı mahkemeye verme yetkim yok. O beni verirse ne mutlu. Biz de polis kamerasını mahkemeden delil olarak isteriz. Biz de avukatlarımızla görüşüyoruz, yönetim kurulumuz ilgileniyor ve biz de gereğini yapacağız. Sözlerimiz A'dan Z'ye arkasındayım. Aziz Yıldırım beni mahkemeye verebilir en doğal hakkı. Ben de olsam verirdim."

UZGUR: "AZİZ BEY HAKEMLERİ BEKLİYORDU"


Bursaspor'un yarcımcı antrenörü ve fizyoterapisti de Telegol'de konu ile ilgili yorumlarda bulundu. Takımın yardımcı antrenörü Ersen Uzgur, "Aziz Yıldırım'ın söylediklerinin yarısını duydum. Hakemleri affetmem sizi tarzında bir şey söylüyordu. Konuşurken hakemler geldi ondan sonra çok konuştu, sonrasını diğerleri bilir. Tünelden girerken hakemler, Aziz bey bekliyordu. O bir şeyler derken ben ayrıldım; ondan sonra konuşmaya devam etti" dedi.

LOKMAOĞLU: "NET OLARAK DUYDUM"

Bursaspor'un fizyoterapisti Recep Lokmaoğlu ise, "Federasyon mederasyon dinlemem lafını duydum. Aykut hoca duymadım dedi ama o da yanımdaydı. Aziz beyin söylediklerini o orada duydu. Aziz Bey kapıda bekliyordu, Tolga hoca içerideydi. Aziz Beyi görünce durdu. Karşı karşıya geldiler. Ben futbolcularla içeri girerken 'federasyon mederasyon dinlemem' lafını çok net duydum" ifadelerini kullandı.