Tarihi baştan yazacağız

Galatasaray'ı Arena'da, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de, Trabzon'u da Avni Aker'de yenen Karabük bu akşam İnönü'de gülerse, aynı sezonda 4 büyükleri deplasmanda deviren ilk takım olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2013 Güncelleme 01 Şubat 2013, 00:00
Tarihi baştan yazacağız

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de sezonun en flaş takımlarından biri olan Karabükspor bu akşam şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'a konuk olacak. Fakat Karadeniz ekibi için bu maçın 3 puandan farklı anlamları da olacak.

HEPSİNİ 3-1'LE MAĞLUP ETTİ
Karabük bu akşam İstanbul'dan galibiyetle dönmesi durumunda, 55 yıllık lig tarihinde, "Dört Büyükler'" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u aynı sezon içinde deplasmanda yenebilen ilk takım unvanını alacak. Sezonun ilk yarısındaki maçlarda Galatasaray'ı TT Arena'da, Fenerbahçe'yi de Şükrü Saracoğlu'nda 3-1'lik skorlarla yenen Karadeniz ekibi, ikinci yarıda ise Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor karşısında yine aynı sonuçla sahadan galip ayrıldı. Karabükspor'da şimdi hedef, Beşiktaş'ı da deplasmanda devirerek bir ilkin altına imzasını atmak.

LUA LUA VE MABIALA DÖNDÜ!
Teknik direktör Mesut Bakkal da Beşiktaş sınavı öncesinde oldukça iddialı... Afrika Kupası'ndan dönen Mabiala ve Lua Lua'nın takıma katılmasıyla ellerinin güçlendiğini söyleyen tecrübeli hoca, "Hedefimiz 3 puanı alarak tarihi yeniden yazmak. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.