Sergen: Nihat kaşınıyor sanırım

İspanya 2. Ligi ekibi Villareal'de altyapı hocalığı yapan Nihat Kahveci, Sergen Yalçın'a canlı yayın esnasında twitter'da sert sözler kullandı.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2012, 17:32
Sergen: Nihat kaşınıyor sanırım

İÇİNDEKİLER

Nihat Kahveci'nin Sergen Yalçın için Twitter'dan yazdıklarına Sergen'den sert yanıt geldi.

İşte ikili arasında geçen diyaloglar...


Eski Beşiktaşlı oyuncu Nihat Kahveci'nin Sergen Yalçın için, "Birisi Sergen'i durdursun kimseyi beğenmiyo alex de dail. Ömru boyunca spor yorumcusu olur. Teklif gelmemesi normak teknık dırektor olarak. Hollanda takımı deplasmanda kiseyı yenemez Sergen yalcın söylemişti bu kdr anlıyo futboldann. Sorun ben dglm arkadaslar bana sallasa ne olur abımdır ana ınsan egolu olmamalı, Bu arada ben villarrealdeyim arkadaşlar. Kara verdım yorumcu olcam herkese sallıcamm ne dersınız galiba en kolay iş. Sergen abı haklısın boyumuz ufak ozur dılerim. Yurt dısında alt yapıda calısmal basiy bişey iyi geceler..." Nihat'ın attığı bu tweetlere canlı yayında bunları duyan Sergen Yalçın'dan cevap geldi.

İşte Sergen Yalçın'ın canlı yayında Nihat Kahveci'nin tweetlerine verdiği cevaplar;


"NİHAT KAŞINIYOR"
"Nihat'ın konuya nereden dahil olduğunu bilmiyorum. Hollanda takımı deplasmanda kimseyi yenemez bunu Sergen Yalçın söylemişti diyen Kahveci'ye, "Evet onu da ben söyledim. Doğru söylüyor. Hollanda kimseyi deplasmanda yenemez demiştim. Nihat neden böyle tweetler attı anlamadım. Nihat benden yaş olarakta ufak ben onun içinde birşey söylemedim ama kaşınıyor biraz sanırım bana öyle geldi biraz. Benim söyleyeceklerimi kaldıramaz buradan o yüzden benim kardeşim olduğu için benden yaş olarakta ufak olduğu için fazla birşey söylemiyorum ben. Çünkü benim söylediklerim çok ağır olur twitter'dan felan cevap vermem ben yani başka türlü cevap veririm. Yani twitter'dan felan cevap vermekle bu işler olmuyor kim söylüyorsa bunları Nihat kardeşimizi açıp söylesin bunları bence bize..

Ben Alex'i beğenmiyorum diye bir cümle kullanmadım ki burada. Alex'in yeteneği veya futbolculuğu ile ilgili hiçbir zaman kötü sözler kullanmadım. Performansı eleştiririm. Hayatımda en çok eleştiriyi alan benim bu konuda bundan doğal birşey olabilir mi. O twitter Nihat'ın mı bilmiyorum ama boyundan büyük işleri kalkışmış. Senin bir defa bana öyle bir tweet atmaya boyun yetmez. Önce ona bakıcaksın boyun oralara kadar çıkmaz. Villareal'de Real Sociedad'da oynamayla bu işler olmaz herkese konuşamazsın. Ben yakıştıramadım şaşırdım Nihat Kahveci'nin böyle bir tweet attığını duyunca hani birisine haketmiyeceği birşey söylersin tamam ama onun adının baş harfini bile anmadık. Ben çok kaale almıyorum o mesajı da Nihat'a yakıştıramadım. O kadar Avrupa'da futbol oynamış. Sen nereden biliyorsun bana teklif gelip gelmediği. Ayrıca sen benimle sürekli berabermisin çok enteresan. Ömrün boyunca spor yorumcusu olurum inşallah. Sopr yorumculuğu yapmak gayet zevkli, şerefli çok da düzgün bir iş yapılması gereken bir iş Türkiye'de çok enteresan tweetler atmış yani... Yani programı sen yurt dışından seyretmiyosundur büyük ihtimalle sana düşmez Nihat yani bunları konuşmak birisi izliyorsa bunları da söylesin Nihat'a senin boyunu aşar gerçekten. Ben bir sonraki programa bunlara cevap veririm. Ben Nihat'ın nerede çalıştığını bile bilmiyorum. Bende alt yapıda görev yaptım staj yaptım yani bunda ne var onu anlamadım."