Kore'de hiç batmayan Güneş

Trabzon Teknik Direktörü Güneş, özel davetli olarak gittiği Kore 2012 EXPO Fuarı'nda izdiham yarattı. Koreliler, Güneş'e "Gitme" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2012 Güncelleme 27 Mayıs 2012, 02:52
Kore’de hiç batmayan Güneş

İÇİNDEKİLER

Kore'de düzenlenen Yeosu EXPO 2012 Fuarı'na özel davetli olarak katılan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Koreliler'in ilgisi büyük oldu. 2.5 yıl boyunca FC Seoul takımını çalıştıran deneyimli teknik adamı yalnız bırakmayan Koreliler, teknik direktör Güneş'le fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

TÜRK STANDINI GEZDİ
Deneyimli teknik adam, ana teması okyanuslar ve kıyılar olan 2012 Dünya EXPO'sunda Türk pavyonunu da gezdi. Organizasyonda İKON Yönetum Kurulu Başkanı Ali Güreli, Hassa Mimarlık yetkilisi Yasemin Tahir, EXPO komitesinden Burak Gürsel de yer aldı. Koreliler'in Türk yemekleri ve turizm ile kıyıların tanıtımı için düzenledikleri görsel şovlar büyük bir ilgiyle karşılandı.

"BURADA KAL..."
Şenol Güneş'le fotoğraf çektirmek için sıraya giren Koreliler'in ilgisi deneyimli teknik adama duygusal anlar yaşatırken, Güneş'e, "Gitme... Burada kal.." dediler.

İLK SIRADA
Deneyimli hocanın Kore Milli Takımı teknik direktörlüğü için ilk sırada yer aldığı öğrenildi. Şenol Güneş'in kendisine gelen bu teklife kesin bir vecap vermediği de sızan haberler arasında yer alıyor.

ŞAKAR: SORUNUMUZ YOK
Bordo-Mavili kulübün asbaşkanı Nevzat Şakar, teknik direktör Şenol Güneş'le bir sorunlarının olmadığını belirterek, "Trabzonlular rahat olsun. Hocamızla aramızda bir sorun yok" diye konuştu.