"Aziz Başkan diyorsa..."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Abdullah Kaya, Yıldırım'ın, yapacağı savunmayla gündemi sarsacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Göreceğiz. Başkan diyorsa doğrudur"

Giriş Tarihi 20 Şubat 2012, 00:00 Güncelleme 20 Şubat 2012, 16:51
Aziz Başkan diyorsa...

İÇİNDEKİLER

Davaya verilen arada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Abdullah Kaya, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

YILDIRIM'IN SAVUNMASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Abdullah Kaya, Yıldırım'ın savunmasına yarın başlamasını beklediklerini belirterek, bir soru üzerine, "Davanın ne kadar süreceği konusunda herhangi bir şey söyleyemem" cevabını verdi.

"BAŞKANIMIZIN SÖZÜ..."

Aziz Yıldırım'ın savunmasıyla ilgili basında çıkan haberlerle ilgili de Kaya, "Başkan ya da avukatlarından herhangi bir beyan gelmediği sürece itibar etmeyin. Zaten bu da başkanımızın sözüdür" diye konuştu.

"BAŞKAN DİYORSA DOĞRUDUR"

Yıldırım'ın savunmasıyla tüm Türkiye'yi sarsacağı yönündeki iddialara da yanıt veren Kaya, "Göreceğiz. Başkan diyorsa doğrudur" dedi.

"TAKDİR MAHKEMENİNDİR"

Bu arada görevsizlik taleplerinin mahkemece reddedilmesi ve tahliye taleplerine de değinen Kaya, "Biz taleplerimizde bulunacağız. Öncelikle sorguyu görelim taleplerimizi ona göre yapacağız. Görevsizlik talebimizi mahkeme reddetti. Bu mahkemenin takdiridir. Mahkemenin Sporda Şiddetin Önlenmesi'ne yönelik yasayla Özel Spor Mahkemeleri kuruldu. Bunlar da Asliye Ceza Mahkemeleri. Dosyanın görülmesi gerektiği yer de orasıdır. Biz bu talebi yaptık mahkeme de reddetti. Takdir mahkemenindir biz gerekli itirazlarımızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Abdullah Kaya, cuma günü Yıldırım'ın tahliyesi için talepte bulunacaklarını sözlerine ekledi.