Giresunspor Serkan Eylik ile anlaştı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, Galatasaray'dan Serdar Eylik'i transfer etti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Giresunspor Serkan Eylik ile anlaştı
Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, transfer yasağının kaldırılmasının ardından kadronun güçlendirilmesi adına transfer çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada, transfer görüşmeleri süren Galatasaraylı Serdar Eylik ile anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

Açıklamada, sezonun ilk yarısında Karşıyaka'da oynayan Serdar Eylik ile 1.5 yıllık anlaşma imzalanacağı aktarıldı.

Daha önce kesin anlaşmaya varılan İsviçre'nin FC Kriens takımında forma giyen Ridge Munsy'in transferinin zora girdiği ifade edilen açıklamada, futbolcunun Türkiye'de futbol oynama konusunda kız arkadaşıyla anlaşmazlığa düştüğü için transferin askıya alındığı belirtildi.

Açıklamada son olarak ,"Munsy'nin gelmemesi durumunda gündemde bulunan diğer yabancı oyuncular ile temaslar devam edecek." denildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler