Bir elinde viski diğerinde nargile

Siyah-Beyazlılar'da gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle yönetimin defalarca uyardığı İspanyol yıldız, önceki gece nargile ile viski keyfi yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2011 Güncelleme 18 Eylül 2011, 08:35
Bir elinde viski diğerinde nargile

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana yeşil çimler üzerindeki performansından çok saha dışındaki vukuatlarıyla gündeme gelen İspanyol yıldız Guti, durmak uslanmak bilmiyor. Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Carvalhal tarafından kadroda düşünülmeyen, başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere yönetimin defalarca uyardığı Guti, önceki gece yine alkolü fazla kaçırarak taşkınlık yaptı.

VİSKİ BARDAĞI ELİNDEN DÜŞMEDİ!
Sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ve Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv maçlarında takımını yalnız bırakan Guti, önceki gece Bebek'te bulunan 'İl Porto' isimli mekanın balkonunda erkek arkadaşlarıyla eğlenirken görüntülendi. Gece boyunca elinden viski bardağını düşürmeyen İspanyol yıldız, nargileyi de bırakmadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün dozunu artıran Guti, mekanın önünden geçen bayanlara sözle sataştı ve yoldan geçenlere de çerez atarak tepki topladı.

AĞIR PARA CEZASI ARTIK KAPIDA
Gelişmelerden haberdar olan ve rahatsızlık duyan Beşiktaşlı yöneticilerin ise Başkan Yıldırım Demirören'e İspanyol yıldızın daha radikal bir şekilde kulağının çekilmesi gerektiğini söyleyecekleri kaydedildi. İlk yönetim kurulu toplantısında konunun gündeme gelmesi ve Guti'ye ağır para cezası kesilmesi bekleniyor.

YOLDAN GEÇENLERİN BAŞINA YEMİŞ ATTI...
Alkolün etkisiyle iyice kontrolünü kaybeden Guti, oturduğu mekanın balkonundan yoldan geçenlere yemiş attı.

İSPANYOL YILDIZ NARGİLEYİ ÇOK SEVDİ
Gecenin geç saatlerine kadar arkadaşlarıyla birlikte eğlenen İspanyol yıldız Guti'nin nargileyi çok sevdiği ve gece boyunca elinden hiç düşürmemesi dikkatlerden kaçmadı.

GECE BOYUNCA VİSKİ TÜKETTİ!
Bebek'teki 'İl Porto' isimli mekanın balkonunda erkek arkadaşlarıyla takılan Guti, gece boyunca elinden viski bardağını hiç düşürmeyerek yoğun alkol tüketti.

KAFASI GÜZELLEŞTİ BAYANLARA SARDI
Gece ilerledikçe alkolün dozunu iyice artıran İspanyol yıldız Guti, bir ara takıldığı mekanın alt katında oturmakta olan bayan müşterilere sözle sataştı.


Ufuk ÖZCAN