"Şampiyon olmak istiyoruz"

Giriş Tarihi 18 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 18 Eylül 2011, 23:33
Şampiyon olmak istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yıldız oyucuncusu Melo, Galatasaray'ı iyi yerlere götürüp sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ
Galatasaray'ın Samsunspor'u kendi evinde 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, Samsunspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Bence iyi bir oyun oynadık. Sahada iyi bir Galatasaray vardı. Bir hatadan kaynaklanan bir gol yedik. İlk maçımıza göre daha iyiydik. Takımı iyi yerlere götürüp şampiyonluğu yakalamak istiyoruz." diye konuştu.

RAKİPLER BİZE KARŞI FAZLA KONSANTRE OLUYORLAR
Melo, Türkiye Ligi'nde rakiplerin kendilerine karşı fazla konsantre olduğuklarını ifade etti. Başarılı oyuncu, takımda başarılı olabilmek için futbolcular arasında aile ortamın olması gerektiğini vurguladı.

Melo, yaşadığı gol sevinci ile ilgili olarak da, "Galatasaray'a imza attığım zaman pitbul diye adlandırdık. Oğlum evde bu şekilde gol sevinci yapmamı istedi. Onun isteği doğrultusunda böyle bir gol sevinci yaptım." diyerek sözlerini tamamladı.

MUSLERA:TAKIMA YAVAŞ YAVAŞ ADAPTE OLUYORUM
Takımın kalecisi Muslera da, takıma zamanla adapte olacağını ifade ederek, "Bugün Telekom Arena'da çok farklı bir atmosferde oynadık. Tribünde inanalmaz bir taraftar gurubu vardı. Bende takıma yavaş yavaş adapte olmaya başladım." diye konuştu.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşmanın sonrasında "Parmakları küçük olduğu için gol yiyor." şeklindeki eleştirileri tecrübeli kaleci, "Ben böyle bir eleştireye katılmıyorum.

Kalecinin oynadığı mevki her zaman zordur. Forvet pozisyona girer kaçırır eleştirilmez. Biz de her hafta kendimizi yenilememiz gerekiyor." diye konuştu.