Soldan Riera geliyor

Muntari'nin transferine Terim soğuk bakınca Galatasaray İspanyol sol açığı almak için harekete geçti. Görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Soldan Riera geliyor
Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transfer olmasının ardından sol kanatta sıkıntı yaşayan Galatasaray, Yunan ekibi Olympiakos'un İspanyol sol açığına kancayı taktı.

TERİM: İLLE DE SOL KANAT!

Teknik direktör Fatih Terim'in Inter'in serbest bıraktığı Sulley Muntari'ye sıcak bakmaması üzerine başka alternatifler üzerinde yoğunlaşan Galatasaray yönetimi Albert Riera'da karar kıldı. Önceki gün Bodrum'da Başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst ile bir araya gelen teknik patron Fatih Terim takımın öncelikle sol kanat oyuncusuna ihtiyacı olduğunu ve özellikle bu mevkide forma giyen bir yabancı oyuncu olmaları gerektiğini açıkla ifade etti.

HER AN İSTANBUL'A GELEBİLİR
Galatasaray yönetimi bu kez çok çabuk harekete geçti ve bu futbolcunun menajeri ve Olympiakos kulübü ile görüşmelere başladı. Görüşmelere başlandığı borsaya da bildirildi.

2 YIL LIVERPOOL'DA OYNADI
1982 doğumlu olan Albert Riera 1.88 boyunda ve sol açık mevkinde forma giyiyor. İspanya Milli Takımı'nın alt kademelerinde de forma giydikten monra 16 defa A milli oldu. Espanyol'da yıldızı parlayan Riera 2008-2010 yılları arasında Liverpool'da oynadı.