Gereken yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Başkanı M.Ali Aydınlar, yazarımız Rasim Ozan'a "Savcılık itirafla ilgili bize belge ulaştırırdığı an hemen gereğini yaparız" açıklamasında bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2011 Güncelleme 14 Temmuz 2011, 01:19
Gereken yapılacak

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunu vuran şike soruşturmasında Futbol Federasyonu'nun tavrı bazı kesimlerce eleştirilirken, Başkan Mehmet Ali Aydınlar, yazarımız Rasim Ozan'a çok özel açıklamalar yaptı. Dün savcılıktaki ifadesinde şike yaptığı konusunda itirafta bulunduğu öğrenilen İbrahim Akın ve İskender'in durumlarını değerlendiren Aydınlar, Ozan'a "Savcılık bize itirafa dair bir belge gönderirdiği an vakit kaybetmeden hemen gerekeni yaparız" açıklamasında bulundu.

TFF BİR AÇIKLAMA DAHA YAPTI
Diğer yandan TFF, önceki gün G.Saray'la yaşadığı söz düellosunun ardından dün bir açıklama daha yaptı. Nihai kararın gerekli delillerin kendilerine ulaştırılmasından sonra verileceğine dikkat çekilen TFF açıklamasında şu ifadelere yer verildi: İlk günkü duruşumuzu aynen muhafaza etmekteyiz. Nihai karar için savcılık tarafından tamamlanıp mahkemece de kabul edilecek iddianame beklenmektedir.

AKIL HOCALARINA İHTİYACIMIZ YOK!
5 Temmuz'da savcılıktan yazılı başvuru ile belgelerin paylaşılması talep edilmiştir. Şu ana kadar iletilen belge bulunmamaktadır... TFF, yetkisi olan prensiplerin nasıl kullanılacağı konusunda herhangi bir kurum veya kişinin akıl hocalığına ihtiyaç duymayacak donanım ve yetkinliktedir.

SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE
F.Bahçe, S.Liege ve Twente ile birlikte 3'lü turnuvaya katılmak üzere dün Belçika'ya uçtu. Takımı, coşkulu taraftar grubu uğurlarken, "Darağacında olsak bile son süzümüz Fenerbahçe" diye tempo tuttu. Kanarya'yı Belçika'da da yine ateşli taraftar grubu karşıladı. Vizesi yetişmeyen yeni transfer Emenike kafilede yer almadı.

BELÇİKA'DA İLK MAÇ BUGÜN!
Sarı-Lacivertliler, Belçika'daki 3'lü turnuvada ilk maçını bugün TSİ 21.00'de Hollanda ekibi Twente ile yapacak. Fenerbahçe, ikinci maçını ise yarın yine aynı saatte evsahibi ekip olan Standart Liege ile yapacak.