Gurbetçi Ömer'den 5 yıllık imza

Freiburg'da forma giyen Ömer Toprak, Bayern Leverkusen ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2011, 00:00 Güncelleme 02 Mayıs 2011, 16:10
Gurbetçi Ömer’den 5 yıllık imza

İÇİNDEKİLER

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Freiburg'da forma giyen Ömer Toprak, Bayern Leverkusen ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bayer Leverkusen kulübünden yapılan açıklamada, Ömer'in bu sezon sonunda kariyerini noktalayacak Finli oyuncu Sami Hyypiae'nin yerine transfer edildiği ve Ömer ile 2016'ya kadar sürecek 5 yıllık bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, Ömer'in transferi konusundaki şartlar ile ilgili olarak her 2 takımın da her hangi bir açıklama yapmayacağı ifade edildi. Bayer Leverkusen'in sportif direktörü Rudi Völler, Ömer'in büyük yetenekleri olan bir savunma oyuncusu olduğunu ve takımın yapısına uyduğunu belirterek, gelişmesini henüz tamamlamamış olan Ömer ile yüksek düzeyli bir oyuncu kazandıklarını söyledi.
Almanya'da başarılı savunma oyuncuları arasında gösterilen Ömer, Bundesliga'da şimdiye kadar 37 maçta forma giydi ve 4 gol attı. Sivaslı olması nedeni ile forma numarası 58 olan Ömer, 2009 yılının haziran ayında gokart pistinde geçirdiği kazada yaralanmış ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı.