Lippi Hakan Şükür ile birlikte geliyor

Fenerbahçe yönetimi sezon başında Aykut Kocaman’ı takımın başına getirmeden önce Manuel Pellegrini ve Marcello Lippi ile görüşmüştü.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 18 Ocak 2011, 15:27
Lippi Hakan Şükür ile birlikte geliyor

İÇİNDEKİLER

fotomac.com.tr'nin özel haberine göre; Fenerbahçe yönetimi sezon başında Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmeden önce Manuel Pellegrini ve Marcello Lippi ile görüşmüştü.

Lippi, Türkiye'nin zor bir ülke olduğunu Türkiye'yi tanıyan yardımcılar istediğini bu nedenle de Hakan Şükür ve Okan Buruk ile birlikte kendi yardımcılarıyla gelirse Türkiye'de çalışacağını, F.Bahçe yönetimine iletmişti.

Yıldırım, Şükür ve Buruk ismini duyunca Lippi'yle görüşmeleri kesmiş ve Pellegrini gibi ülkemizi tanımayan bir isim yerine Kocaman'ı tercih etmişti. Fakat Kocaman'ın beklediği gibi çıkmaması üzerine Yıldırım yeniden Lippi'ye döndüğü ortaya çıktı.

Lippi'nin menajerliğini yapan avukat oğlu Davide Lippi, İtalyan basınına yaptığı açıklamada babasının futbola dönmeye hazır olduğunu açıkladı. Lippi'nin bazı takımlarla görüşmeler halinde olduğunu bildirdi.

Lippi, Türkiye'den bir takımla da Şubat başında görüşeceklerini bu takımın adını vermenin o takımın başındaki teknik adam için haksızlık olacağı için takımın ismini vermeyeceğini açıkladı. Bu arada Lippi'nin Hakan Şükür ve Okan Buruk konusunda ısrarcı olacağı da iddia ediliyor.

Bu arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın daha Valencia'da çalışırken görüşüp takımın başına getirmek istediği Rafa Benitez hakkında da araştırma yaptırdığı, İspanyol teknik adamın menajeri Manuel Garcia Quilon ile F.Bahçe adına çalışan bazı menajerlerin temas kurduğu bildirildi.