Quaresma delirdi!

Mete Düren, 'Portekiz'den döndüğü günden beri ısrarla 'Ben Porto maçında oynayacağım' diyor. Zor da olsa oynamamaya ikna ettik' diye konuştu. Q7, en iyi ihtimalle Kasımpaşa maçında sahada..

Giriş Tarihi 02 Kasım 2010, 00:00 Güncelleme 02 Kasım 2010, 16:51
Quaresma delirdi!

İÇİNDEKİLER

Rapid Wien maçında kasığından sakatlanan ve Siyah-Beyazlılar'ın son 7 maçında forma giyemeyen Portekizli süper yıldız, perşembe günü oynanacak Porto karşılaşmasında forma giymek için 'her yol'u deniyor.

LİG Radyo'daki Total Futbol programına bağlanan Beşiktaş yöneticisi Dr. Mete Düren, Q7'nin oynamasının tıp bilimi açısından mümkün olmadığını açıkladı. 'Quaresma, Portekiz'den döndüğü günden beri ısrarla 'Ben Porto maçında oynayabilirim, oynayacağım' diyor.

Kendisine bunun tıbben imkansız olduğunu anlatmaya çalışıyoruz' diyen Düren zor da olsa Quaresma'yı oynamaması için ikna ettiklerini söyledi. Quaresma'nın ancak yeni yeni koşular yapmaya başladığının altını çizen Düren, 'Son kararı Schuster verecektir. Ancak tıp bilimi açısından Quaresma en erken cuma günü çift kale antrenmanında yer alabilir' açıklamasını yaptı.

PAŞA'DA 10-15 DAKİKA BELKİ!
QUARESMA'NIN tüm oynama isteği ve inadına rağmen Porto maçında oynamasının çok riskli olacağını belirten Düren, Q7'nin eski takımı Porto ile Beşiktaş'ın oynayacağı maça yetişmek için Portekiz'deki doktorlara tedaviye gittiğini söyledi. Düren'e göre Schuster uygun görürse Q7 en iyi ihtimalle Süper Lig'deki Kasımpaşa maçında 10-15 dakika kadar moral bulsun diye forma giyecek.

Gol atsa Mesut gibi sevinmeyecekti
Q7, Porto karşısında forma giyip gol atmak için kendisini o kadar şartlandırmıştı ki Portekiz basınına verdiği demeçte, 'Porto'ya gol attığım zaman sevinmeyeceğim' ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş, Quaresma'nın forma giymediği 6 maçta üst üste 4 yenilgi aldı. Guti'nin takıma dönmesiyle Siyah-Beyazlılar, Mersin ve Sivas'ı yendi ama Quaresma yine de sahada çok arandı.(Akşam)