Hagi Baba!

Hagi yönetimindeki Galatasaray Ali Sami Yen'de çıktığı ilk maçta Antalya'yı zor da olsa yendi. 31'de Servet, 37'de Pino skoru 2-0 yaptı. 55'te Musa'nın golü ancak farkı 1'e indirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2010 Güncelleme 01 Kasım 2010, 16:37
Hagi Baba!

İÇİNDEKİLER

Hagi yönetimindeki ilk maçında Fenerbahçe deplasmanından puan çıkartan Galatasaray için Ali Sami Yen'deki Antalyaspor maçı yeni bir başlangıç anlamına geliyordu. Sarı-Kırmızılılar'ın hedefi galibiyet serisi yakalayarak zirve yürüyüşüne başlamaktı.

MÜCADELECİ ASLAN
Hagi'nin koşan futbolculardan oluşturduğu 11'i maça çok hırslı başladı. Oyunu Antalya alanına yıkan Galatasaray gol ayaklarının yokluğunda pozisyon bulmakta zorlandı. 15. dakikadan sonra konuk Antalya dengeyi kurdu. Mücadele gücüyle yeniden üstünlüğü ele geçiren Cimbom 31. dakika aradığı golü buldu. Misimovic'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşuna çok iyi yükselen Servet uzak direğin dibine vurdu: 1-0.

PINO YİNE SAHNEYE ÇIKTI
Bu golle iyice morallenen Galatasaray sağlı sollu ataklar geliştirmeye başladı. Fenerbahçe derbisinin yıldızı Pino, Antalya defansından seken topa çok sert vurdu ve farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi. İkinci devreye Antalya hızlı başladı. 55. dakikada Galatasaray defansının hatasındar yaranlanan Musa Nizam skoru 2-1'e getirdi.

ÇOK GOL KAÇTI
Cimbom ardından 3. gol şanslarını cömertçe harcadı. 89. dakika ise Zitouni çok müsait pozisyonda topu auta vurunca üç puan Galatasaray'ın oldu. Cimbom böylece Hagi'yle ilk galibiyetini aldı.