Cimbom'da Ronaldinho sesleri

Başkan Adnan Polat ile Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın katılımıyla Conrad Otel’de düzenlenen toplantıda yapılan anlaşma tanıtıldı.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 28 Ekim 2010, 09:08
Cimbom’da Ronaldinho sesleri

İÇİNDEKİLER

Pegasus'a teşekkür eden Polat, anlaşmanın 3+3 senelik olduğunu açıkladı. Buna göre Pegasus 3 yıl sonunda isterse sponsorluk sözleşmesini 3 sene daha uzatabilecek.

Polat, T.Telekom Arena'nın Ocak ayı ortasında açılacağını belirterek, bir tribünün de Ülker'in adını aldığını bildirdi. Bir soru üzerine Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 8 yıldır faaliyette olduğunu ve Fenerbahçe'nin buradan yılda 50 milyon dolardan fazla gelir elde ettiğini kaydeden Polat, "Bu, 8 yılda 400 milyon dolar eder. Aramızda bu kadar ekonomik fark vardı. Stadımızın tamamlanmasıyla bu fark ortadan kalkacak ve ekonomik anlamda birbirimize yakın gideceğiz" dedi.

'Ronaldinho'yu büyütme!'

Bu arada Ali Sabancı gelecekte Ronaldinho gibi flaş transferlere sponsor olup olmayacakları sorusuna, "Kulağa hoş geliyor, ancak hesaba, kitaba uyduğu müddetçe yatırım yaparız" yanıtını verdi. Polat ise "Neden olmasın. O kadar çok büyütme" diyerek Sabancı'ya takıldı.