2 bin Aslan, 45 bin F.Bahçeli'yi nasıl susturdu?

Sarı-lacivertli yönetim, 2 bin Aslan'ın 45 bin Fenerliyi susturmasının sebebini buldu.

Giriş Tarihi 27 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2010, 17:49
2 bin Aslan, 45 bin F.Bahçeli’yi nasıl susturdu?

İÇİNDEKİLER

Sarı-lacivertli yönetim, 2 bin Aslan'ın 45 bin Fenerliyi susturmasını taraftarların sosyo-ekonomik gücüne bağladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ambians sorunu yaşanıyor. Son Galatasaray maçında bu bir kez daha gözler önüne serildi. 2 bin Galatasaraylı taraftarın sesi 45 bin Fenerbahçeli'nin sesinden daha çok çıktı. Fenerli bazı yöneticilerin, "Tribünlerdeki taraftarın eğitim ve ekonomik seviyeleri arttıkça tezahürat azalıyor" dedikleri öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin ise buna çözümler üretmeye çalıştıkları belirtildi.

ANONS BİLE ETTİLER
Saracoğlu'nun bir sorunu da şu; stat çok büyük olduğu için tribünlerin tezahüratı karışıyor. Son örnek derbide yaşandı. Anonsçunun, "Herkes maraton üst tribününe uysun" demesi bunun kanıtıydı.

ASLANTEPE DE AYNI OLABİLİR
Şimdi aynı durumun Aslantepe'de de yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor. Orada da Ali Sami Yen'in aksine taraftarı konforlu bir stat bekliyor. Yani tezahüratın azalacağından Galatasaraylı yöneticiler de korkuyor. Bu arada Beşiktaş da İnönü için yıkım kararı aldı ve 50 bin kişilik stat için kazma vurulacak. Ancak yöneticiler, "Bizde ÇARŞI oldukça, tezahürat problemi olmaz" diyerek böyle bir sorunla karşılaşmayacaklarına inanıyor.