Fatih Terim dönüyor

Rijkaard'ın tazminat sorununu büyük ölçüde çözen başkan Polat, gece Terim'in evine gitti... Tecrübeli hocadan, "G.Saray'a hayır denmez" sözünü alan Polat, ayrıntıları bugün görüşecek...

Giriş Tarihi 20 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 20 Ekim 2010, 10:30
Fatih Terim dönüyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da A.Gücü yenilgisiyle başlayan operasyonda adım adım sona yaklaşılıyor. Hagi, Tugay, Souness, Hikmet Karaman gibi isimlerin göreve getirileceği belirtiliyordu. Hatta başkan Adnan Polat'ın Hakan Şükür ile görüşerek sportif direktörlük görevini teklif ettiği vurgulanıyordu. Ancak Adnan Polat'ın aklında "Hakan Şükür+bir teknik direktör" formülü yanında bir ihtimal daha vardı.

Taraftar da istemişti

Yöneticilerin "Başkanım; takım iyi gitmiyor. Bu müdahaleyi yapabilecek çapta hem Türkiye'yi ve camiayı bilen tek bir isim var: Fatih Terim. A.Gücü maçında taraftar 'İmparator Fatih Terim' diye bağırdı ve buna bütün tribünler katıldı. Bu mesajı gözardı edemeyiz" şeklindeki görüş ve uyarıları da dikkate alan Polat önce Rijkaard'ın menajeri Perry Oveneem'i İstanbul'a çağırdı.

Rijkaard olayı bitti
Oveneem ve Rijkaard ile görüşerek tazminat konusunu büyük ölçüde çözen Polat, gece Terim'in evinde gitti. Polat, Terim'in "Takımın başında hoca varsa konuya girme başkan" sözüne "Rijkaard olayı bitti. Hocam, sen Florya'ya döner misin" yanıtını verdi. Terim'den "G.Saray başkanı görev verirse hayır denmez" sözü alan Polat, ayrıntıları bugün görüşecek.