Emana için son 48 saat!

Sarı Kırmızılı yönetim, 6 milyon avro artı oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'sini önderdiği Real Betis'i büyük ölçüde ikna etti.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 24 Ağustos 2010, 15:07
Emana için son 48 saat!

İÇİNDEKİLER

İspanya'nın AS Gazetesi dün verdiği haberde Galatasaray'ın Real Betis oyuncusu Emana ile ilgilendiğini, görüşmelerin olduğunu hatta imza aşamasına gelindiğini yazmıştı. Bugün ise Betis yönetiminin Galatasaray'ın yaptığı 6 milyon euro'luk teklifi bir türlü kabul etmediği, 8 milyon euro'da direttiği yazılmakta. Ancak transferde sona gelindiği de gelen haberler arasında...

Transfer görüşmelerinin 48 saat içinde sonuçlanacağı söylenilen haberde Betis yönetiminin Kamerunlu oyuncudan kazanabileceği en yüksek bonservis bedelini almaya çalıştığı için Galatasaray'ı uğraştırdığı belirtildi.. Zaman konusunun Galatasaray için en önemli kriter olduğunu söyleyen gazete, sezonun iki maçını da kaybetmesiyle tahtı sallanmaya başlayan Rijkaard'ın en az iki yere transfer istediği ve oluşan bu kötü durumu bir an önce çözmeye çalıştığını, bunu da Emana'yı kadrolarına ekleyerek başlamayı planladığını belirtti.

Galatasaray'dan Osmanlı ekibi diye bahseden AS, transferin sonuçlanmaması halinde yönetimin başka isimlere yöneleceğini de ekledi.

El Betis adlı internet sitesinde bugün yer alan habere göre ise Galatasaray, 6 milyon avro artı oyuncunun bir sonraki satışından %20'sini önderdiği Real Betis'i büyük ölçüde ikna etti.

Kamerunlu orta saha oyuncusu 2008 yılından beri forma giydiği İspanyol kulübünde 68 maçta 22 gol kaydetmişti.

Galatasaray kesenin ağzını açtı


Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet alarak sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Galatasaray içinde bulunduğu kriz nedeniyle transferdeki sıkı para politikasını terk ediyor.

MİSİMOVİC: Sportif Direktör Adnan Sezgin, Boşnak futbolcu için kulübü Wolfsburg'a daha önce yaptığı 6 milyon euroluk teklifi

8 milyon euroya çıkardı

EMANA: Kamerunlu ön libero için Real Betis'le anlaşma aşamasına gelindi. Sarı-kırmızılılar başarılı futbolcuya karşılık 6 milyon euro önerdi

LEDESMA: Lazio, Arjantinli yıldızını bırakmaya yanaşmıyor, ancak Cim-Bom da pes etmiyor. İtalyan ekibi geri adım atarsa transfer sonuçlanabilir

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet alarak sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Galatasaray içinde bulunduğu kriz nedeniyle transferdeki sıkı para politikasını terk ediyor. Sarı-kırmızılılar, Bursa maçından sonra "Üç oyuncu daha istiyorum" diyen Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın taleplerini karşılamak için zorunlu olarak kesenin ağzını açtı.
Transferin bitmesine 8 gün kala yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Cim-Bom'un gündeminde üç yabancı var: Zvjezdan Misimovic, Achille Emana, Cristian Daniel Ledesma.
Misimovic için Almanya'da bulunan Sportif Direktör Adnan Sezgin, Wolfsburg'a sunduğu 6 milyon euroluk teklifi 8 milyon euroya çıkardı. Sezgin'in, Boşnak orta saha oyuncusuyla anlaştığı ve Wolfsburg'la pürüzün giderilmesi halinde transferin mutlu sonla biteceği kaydedildi. Adnan Sezgin'in, Misimovic'in takımdan ayrılmak istemesini koz olarak kullandığı ifade edildi. Bilindiği gibi Misimovic geçen hafta artık Almanya dışında oynamak istediğini açıklamıştı.

Galatasaray, Kamerunlu ön libero Emana için ise Real Betis'le pazarlığını sürdürüyor. İspanyol kulübünün, 28 yaşındaki futbolcuya karşılık 8 milyon euro istediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun menajeri Juan Pablo Varela, transferin 1-2 gün içinde bitebileceğini açıklarken, İspanyol AS gazetesi de, Galatasaray'ın Real Betis'e 6 milyon euro teklif ettiğini yazdı.

Cim-Bom, Ledesma'dan da vazgeçmiyor. Lazio'nun, Arjantinli yıldızı bırakmak istememesi yüzünden sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılıların daha önce teklif edilen 5 milyon euroda artırıma gittiği ifade edildi.