Arda'ya salladı

"Son 10 dakikada takımdaki lider vasfında olması gereken arkadaşımız olmadığı için, bu da sahadaki diğer futbolcularıma bir yan etki yaptı"

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2010, 09:35
Arda’ya salladı

İÇİNDEKİLER

G .Saray Teknik Direktörü Rijkaard, maç sonu açıkca kaptan Arda Turan'ı eleştirdi. Mağlup oldukları Bursaspor'un geçen senenin şampiyonu olduğunu söyleyen Hollandalı hoca, "Rakip ilk golü atmanın avantajını kullandı. Böylece kendi sistemlerini devam ettirebildiler. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen takım halinde çok iyi mücadele ettik. Ama beraberliği bulamadık" diye konuştu. "Son 10 dakikada takımdaki lider vasfında olması gereken arkadaşımız olmadığı için, bu da futbolcularda bir yan etki yaptı" dedi.

Transfer için beklemedeyiz
Arda Turan'ın verimsizliğine dikkat çeken Frank Rijkaard, taraftarların aleyhte tezahüratlarının da oyuncuların moralini bozduğunu söyledi. Transfer hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Yönetimile görüşüyoruz. Aradığımız futbolcuyu henüz bulamadık, görüşme halindeyiz. Transfer yapabilirsin, yapmış olmak için yapabilirsin ama bizim ihtiyacımız o değil. Yönetim kurulu da çok çalışıyor, 2-3 tane daha ihtiyacımız olan futbolcuları getirmek için çalışmalar yapılıyor. Beklememiz gerekiyor" ifadesini kullandı.