"Galatasaray'a gitmek istiyorum!"

Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu iki yıldızın transferinde sona yaklaştı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ağustos 2010, 15:35
Galatasaray’a gitmek istiyorum!

İÇİNDEKİLER

Misimovic, Wolfsburg'a "Ben yeni sezonda yokum. Galatasaray'a gitmek istiyorum" dedi.

Adnan Polat yönetimi transfer bütçesini artırıp taarruza geçti. Bir yandan İngiltere pazarında görüşmeler yapılırken, diğer taraftan da Almanya'dan beklenen 'çağrı' için pusuya yatıldı.

JERMAINE JENAS'TAN İYİ HABER
Cimbom, Tottenham'da forma giyen yıldız ön libero Jermaine Jenas'ın transferinde büyük aşama kaydetti. 27 yaşındaki ve 1.81 boyundaki Jenas için İngiliz kulübü ile yapılan pazarlıkların olumlu gittiği öğrenildi. 2013'e kadar sözleşmesi bulunan Jermaine Jenas için Ada ekibi ile gerçekleştirilen görüşmelerin de iyi geçtiği ifade edildi. İstikrarlı performansıyla da dikkat çeken oyuncu, İngiltere Milli
Takımı'nda da forma giyiyor. Son 2 sezonda ligde 41 maça çıkan Jenas, 5 gol ve 5 asiste imza atmıştı.

MISIMOVIC'DEN WOLFSBURG'a REST!
Sarı-Kırmızılı kulüp, Boşnak yıldız Misimovic'in çıkışıyla bu transfer için umutlandı. Misimovic'in kulübüne rest çekip "Ben yeni sezonda yokum. Galatasaray'a gitmek istiyorum" dediği, bunun üzerine panikleyen Almanlar'ın da G.Saray'ı yeniden pazarlık masasına çağırmayı planladığı öğrenildi. Aslan'ın Boşnak yıldızın bonservisi için 6 milyon Euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Bu arada Wolfsburg'un dün Bayern Münih'e 2-1 yenildiği maç sonunda muhabirin "Burada kalmak istiyor musun?" sorusuna Misimovic'in "Ben çok şey istiyorum" cevabı dikkat çekti.