Sahada acı çekin

düzeyde olmak zorundayız. Antrenmanlarda tüm gücünüzü zorlayın. Hatta sahada acı çekin" dedi Sarı-Lacivertli oyuncularla toplantı yapan Aykut Kocaman, "Hem fiziksel hem de mental olarak üst düzeyde olmak zorundayız. Antrenmanlarda tüm gücünüzü zorlayın. Hatta sahada acı çekin" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2010 Güncelleme 20 Temmuz 2010, 00:00
Sahada acı çekin

İÇİNDEKİLER

AZ Alkmaar yenilgisinin ardından gelen Köln hezimeti Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı fazlasıyla etkilemiş durumda. Futbolcularını daha fazla çalışmaya ve ciddiyete davet eden Kocaman, dün sabah yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla saha içinde 20 dakika süren bir toplantı yaptı. Sarı-Lacivertli futbolculardan saha içinde daha fazla yardımlaşmalarını isteyen Kocaman, "Antrenmanlar maç havasında ve ciddiyetinde olmalı. İdmanlarda tüm gücünüzle çalışın. Kapasitenizi zorlayın ve gerekirse sahada acı çekin" ifadelerini kullandı.

ZAMAN AZALDI
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak Young Boys maçına kadar önlerinde fazla bir zaman olmadığını hatırlatan Aykut Kocaman, sözlerine şöyle devam etti: "Köln maçında yaptığımız en büyük hata birbirinizin hatalarını kapatmamak oldu. Yaptığımız her hata her top kaybı kalemizde ciddi tehlike oluşturdu. Aynı şekilde hücumda da son derece hareketsizdik. Top kayıplarının ve pozisyona girmekte zorlanmamızın temel nedeni buydu. Futbol sadece topla oynamak değildir. Topsuz oyun da da çok önemlidir.

DERBİ MAÇI FIRSAT
Medyada yer alan eleştirilere de fazla takılmayın. Bunlara takılacağınıza daha fazla çalışın ve eksiklerinizi giderin." Yarın Galatasaray ile oynanacak hazırlık maçına da değinen teknik patron Aykut Kocaman, neticede bu maçın da hazırlık karşılaşması olduğunu ancak psikolojik baskıdan kurtulmak için iyi bir fırsat olduğunu da söyledi.

BİR DAHA OLMAZ!

Köln maçında ortaya konan futbolun bir daha tekrarlanmayacağından emin olduğunu belirten Kocaman, sözlerini şöyle tamamladı: "Başarı için sabırla çalışacağız. Tekrardan sıkılmayacağız. En önemlisi kötü sonuçlarda yıkılmayıp ayağa kalkmasını bileceğiz."