Fenerbahçe'ye kötü haber

Bursaspor mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe'de, UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Şubat Perşembe günü Lille ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 24 Şubat 2010, 13:04
Fenerbahçe’ye kötü haber

İÇİNDEKİLER

Bursaspor maçında sağ omuzu çıkan Özer'in Perşembe günü oynanacak olan Avrupa ligi karşılaşmasında forma giyemeyeceği açıklandı.

Son maçta forma giyen futbolcuları da bir süre çift kale maçta oynatan Daum, yardımcılarıyla birlikte tam kadro çalışmayı takip etti.

OMUZU ÇIKTI

Öte yandan Bursaspor maçının ilk yarısında sağ omuzundan sakatlanan Özer'in, Lille maçında forma giyemeyecek olması ise teknik heyeti üzdü. Omuzu çıkan ve doku zedelenmesi oluşan sarı-lacivertli futbolcunun tedavisine başlanırken, Özer'in takıma katılacağı maç henüz belli olmadığı ifade edildi.

TEMPOLU KOŞU

Bu arada, sakatlıkların tedavisi nedeniyle kulüp doktorunun tesislerde bulunduğu sırada çift kalede hafif sakatlık sorunları yaşayan Semih, Bekir ve Gökhan Ünal saha kenarına geldiklerinde bu futbolculara malzemeciler yardımcı oldu. Antrenmanın sonunda Gökhan Ünal ve Deivid takımdan ayrı olarak tempolu koşular yaptı.

Alman teknik adam ise antrenman öncesi yaptığı toplantıda futbolcularına moral vermeye çalıştı. Daum, oyuncularını, ''Hepimiz üzgünüz. Ancak hep birlikte ayağa kalkacağız'' şeklinde ifadelerle motive etmeye çalıştı.


AVRUPA'DAKİ LEJYONERLERİMİZ!

DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTARLARI!

OCAK AYINDA SERBEST KALACAK YILDIZLAR!

DÜNYANIN EN İYİ FORVETLERİ!